REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Stambulo „Fenerbahce“ komandos gynėjas Gokhanas Gonulas ilgam prisimins ketvirtadienį vykusį UEFA Europos lygos atsakomąjį mačą su Lisabonos „Benfica“ klubu. 28 metų futbolininkas po Nicolaso Gaitano smūgio prarado net septynis dantis. Turkas taip pat patyrė ne vieną veido kaulų lūžį.

REKLAMA
REKLAMA

Susidūrimas tarp minėtųjų futbolininkų įvyko antrajame kėlinyje. Dėl kamuolio kovojęs Turkijos komandos narys pirmas spėjo prie kamuolio, bet varžovas į tai nesureagavo ir spyrė tiesiai „Fenerbahce“ ekipos gynėjui į veidą.

REKLAMA

Nors iš pradžių Lisabonos miesto stadione susirinkę šeimininkų gerbėjai G.Gonulą nušvilpė, esą pastarasis vilkiną laiką, vėliau aistruoliai negailėjo ovacijų ir turką pagarbiai išlydėjo iš stadiono.

Įdomiausia tai, kad po šio epizodo N.Gaitanas nesulaukė jokios nuobaudos. Argentiniečiui nebuvo parodyta net geltona kortelė. Rungtynių teisėjas šį epizodą traktavo kaip žaidybinį ir netyčinį, todėl „Benfica“ narys liko nenubaustas.

REKLAMA
REKLAMA

Prisiminus UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio mačą tarp „Manchester United“ ir Madrido „Real“, jame už kur kas švelnesnį epizodą raudoną kortelę prieš save išvydo „raudonųjų velnių“ krašto puolėjas Nani. Tuomet portugalas „antrajame aukšte nuskynė“ Alvaro Arbeloa, bet ispanas, skirtingai nei „Fenerbahce“ narys, tęsti rungtynes galėjo.

Manoma, kad šis sezonas G.Gonului jau baigtas. Futbolininko laukia ne viena operacija, todėl turką aikštėje veikiausiai išvysime tik kitą sezoną.

N.Gaitano ir G.Gonulo dvikova:

Nani ir A.Arbeloa dvikova:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų