REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Stambiausi Italijos sporto dienraščiai teigia, kad abu Milano miesto klubai vasarą ketina sustiprinti savo saugų liniją.

REKLAMA
REKLAMA

„Gazzetta dello Sport“ ir „Corriere dello Sport“ teigia, kad Milano „Inter“ klubas vasarą ketina išsinuomoti Madrido „Real“ saugą Luką Modričių su galimybe jį pilnai įsigyti 2014 metų vasarą.

REKLAMA

Italijos spauda mano, kad L.Modričius tapo jų labiausiai norimu žaidėju šią vasarą. 27 metų kroatas tik praėjusią vasarą atvyko į Madridą, bet savo vietos saugas kol kas ten neatrado.

„Real“ klubas už L.Modričių „Tottenham“ klubui sumokėjo 35 milijonus eurų, todėl „Inter“ klubui už jo nuomos sutartį taip pat reikėtų sumokėti ne mažą pinigų sumą.

Manoma, kad jei „Real“ vasarą įsigis naują saugą, tada jie sutiktų „Inter“ klubui paskolinti L.Modričių, o ateinančią vasarą galbūt jį ir parduotų.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo metu „Corriere dello Sport“ praneša, kad „Milan“ susidomėjo galimybe įsigyti „Barcelona“ ekipos atakuojantį saugą Čescą Fabregasą.

Ispanijos spauda jau seniai trimituoja pranešimais, kad Č.Fabregasas šią vasarą turėtų palikti katalonus. Daug kas mano, kad saugas grįžtų į Londono „Arsenal“ klubą, bet „Milan“ ketina įsiterpti ir prisivilioti ispaną pas save.

25 metų ispanas į „Barca“ persikėlė 2011 metų vasarą už 34 milijonus eurų. Nors ispanas Barselonoje žaidžia gan nemažai, tačiau manoma, kad pats „Barca“ klubas svarsto galimybę parduoti Č.Fabregasą.

Italijos dienraščiai teigia, kad „Milan“ narys Mathieu Flamini, kuris kartu su Č.Fabregasu žaidė „Arsenal“ klube, bando įtikinti jį persikelti į „Milan“ klubą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų