REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Karalius Jamesas“ ar „tiesiog vaikas iš Akrono“?

Keturi L. Jameso MVP prizai per 5 metus

LeBronas Jamesas tęsia vienvaldystę Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA). Kaip skelbia ESPN šaltiniai, Majamio „Heat“ lyderis ketvirtą kartą per paskutinius penkerius metus tapo naudingiausiu reguliariojo sezono žaidėju.

REKLAMA
REKLAMA

28-erių metų 203 cm ūgio puolėjas ketvirtą sykį iškovojęs šį titulą prisijungė prie tokių legendinių NBA krepšininkų kaip Michaelas Jordanas, Bullas Russellas, Kareemas Abdul-Jabbaras ir Wiltas Chamberlainas.

REKLAMA

Pagrindiniais L.Jameso konkurentais buvo laikomi Oklahomos „Thunder“ žvaigždė Kevinas Durantas bei Los Andželo „Clippers“ vedlys Chrisas Paulas.

Reguliariame sezone 76 rungtynes sužaidęs „Karalius Jamesas“ vidutiniškai aikštėje praleisdavo 37,9 minutės, per kurias pelnydavo 26,8 taško, atkovodavo 8 bei perimdavo 1,7 kamuolio, atlikdavo 7,3 rezultatyvaus perdavimo bei blokuodavo 0,9 varžovo metimo.

Atrodo, kad žymiajam krepšininkui netrūko ir ištikimų komandos bičiulių palaikymo.

„Nežinau už ką dar galima būtų balsuoti. Nenoriu žeminti kitų, bet LeBronas bet jis buvo tiesiog geriausias šiais metais“, - sakė „Heat“ krepšininkas Chrisas Boshas.

REKLAMA
REKLAMA

„Vieną dieną porą savaičių anksčiau aš tiesiog sėdėjau prie jo ir užsiminiau: ar žinai, kad gali tapti žaidėju, kuris per penkis metus laimėjo keturis MVP prizus? O jis man atsakė, žmogau, aš tik vaikas iš Akrono. Suprantu, kodėl jam patinka žaisti krepšinį, juk jis gali daryti viską, ko panorės“, - juokėsi komandos draugas Dwyane‘as Wade‘as.

Pats krepšininkas sakėsi nustebęs žinia apie dar viena triuškinantį laimėjimą:

„Niekada apie tai negalvojau, kol jūs man nepasakėte. Prisimenu istoriją ir žinau, kad tai nuostabus ir unikalus laimėjimas“,- džiaugėsi L. Jamesas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų