REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Londono „Chelsea“ komandos treneris Rafaelis Benitezas nesiruošia tausoti savo lyderių atsakomosioms UEFA Europos lygos rungtynėms prieš Šveicarijos „Basel“ klubą. Ispanas pareiškė, kad prieš šveicarus „mėlynieji“ žais stipriausios sudėties.

REKLAMA
REKLAMA

Patyręs strategas neslėpė, kad jo komandos pagrindinis tikslas – turnyro finalas. Treneris tiki savo auklėtinių sėkme ir neabejoja, jog atsakomajame mače „Basel“ klubas bus įveiktas.

REKLAMA

„Laimėti trofėjų svarbu kiekvienam. Negalime sakyti, kad mes jau finale, nes mūsų laukia nelengvos atsakomosios rungtynės. Mums svarbu jas laimėti, todėl žaisime stipriausia sudėtimi“, - teigė strategas iš Ispanijos.

„Basel“ sieks įmušti. Tai jiems pavyko padaryti mače su „Tottenham“. Esu įsitikinęs, kad tą patį jie bandys padaryti ir žaisdami prieš mus, nes tai vienintelė galimybė mus įveikti“

„Mes turime labai daug jaunų žaidėjų. Vienas iš jų – Edenas Hazardas, bet manau, kad jis geresnis bus ateityje. Vis dėlto, nepaisant jauno amžiaus, mano futbolinikai yra pajėgus laimėti, todėl darysime viską, kad žaistume Europos lygos finale“, - sakė. R.Benitezas.

„Chelsea“ ir „Basel“ klubai susitinka šįvakar. Pirmosios komandų rungtynės Šveicarijoje baigėsi Londono ekipos pergale 3-2, todėl šveicarai privalės laimėti didesne nei dviejų įvarčių persvara.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų