REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau rytoj, penktadienį, gegužės 3-ąją, TV3 drauge su ištikimiausiais savo žiūrovais ir per du dešimtmečius išgarsėjusiomis žvaigždėmis švęs televizijos dvidešimtmetį.

Jau rytoj, penktadienį, gegužės 3-ąją, TV3 drauge su ištikimiausiais savo žiūrovais ir per du dešimtmečius išgarsėjusiomis žvaigždėmis švęs televizijos dvidešimtmetį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bet jubiliejinio savaitgalio staigmenos tuo nesibaigs. Gegužės 5-ąją, sekmadienį, TV3 kviečia prie ekranų visą šeimą, mat 17.00 val. tiesiogiai iš Kauno Žalgirio arenos garsiausi Lietuvos dainininkai dainomis sveikins savo ir visų žiūrovų mamas. Motinos diena – viena gražiausių pavasario švenčių, kai kiekvienas mūsų galime atiduoti duoklę toms, kurioms esame dėkingi už savo gyvenimą, todėl TV3 kviečia sveikinti savo mamas ir švęsti šią ypatingą dieną su „Didžiuoju Motinos dienos koncertu“.

REKLAMA

Įspūdingame koncerte dainas atliks galingi lietuviškos scenos balsai: maestro Stasys Povilaitis, Mantas Jankavičius, Rūta Ščiogolevaitė, Merūnas Vitulskis, Sasha Song, Karina Krysko, Evelina Sašenko, Kristina Zmailaitė ir Edmundas Seilius, Ieva Narkutė, Vaida Genytė, „Tele Bim Bam“ siela Neringa, Steponas Januška, Justinas Lapatinskas, Ligitas Kernagis. Scenoje šėls šokių studijos „Džimba“ vaikai.

Vokalistams akompanuos Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras, o renginį ves TV3 laidų vedėjas Marijus Mikutavičius. „Kartais paklausius mūsų dainų atrodo, kad visos mamos verkia, bet mes dainuosim taip, kad jos juoktųsi“, – apie koncerto repertuarą prasitaria Marijonas.

REKLAMA
REKLAMA

Dainoms kuriamos naujoviškos aranžuotės ir dainininkai jau renkasi, kuriuos kūrinius jie labiausiai norėtų atlikti. S. Januška sakosi galintis bet kurią akimirką uždainuoti „O kaip norėčiau aš vėl sutikti rytą pas mamą“... M. Jankavičius sakosi pasimetęs tarp tokios daugybės lietuviškų dainų, skirtų mamoms: „Galbūt aš dainuosiu kelias dainas iš karto, nes, pavyzdžiui, mano mamos viena daina neapdainuosi“. Tuo tarpu Sasha Song savo karjerą didžiojoje scenoje pradėjo dar vaikystėje, kai sudainavo žodžius „Mama, pakylėk ligi dangaus“. Jo daina „Mamai“ tapo tikru hitu ir dainininkas su malonumu ją atliks „Didžiajame Motinos dienos koncerte“, kuris TV3 eteryje tiesiogiai iš Kauno 17.00 val.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų