REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paauglių muštynės Akmenėje baigėsi sunkiu dviejų paauglių sužalojimu: vienas nepilnametis nuo sužalojimų nugrimzdo į komą, kitas patyrė galvos smegenų sukrėtimą.

REKLAMA
REKLAMA

Jaunuoliai pirmadienio pavakarę susimušė Laižuvos gatvėje esančios Akmenės gimnazijos stadione.

REKLAMA

Pirminiais duomenimis, incidentas tarp paauglių įsiplieskė, kai bežaisdami jie apsižodžiavo. Iš viso muštynėse dalyvavo septyni nepilnamečiai.

Po incidento dviem jų – 12-mečiam ir metais vyresniam paaugliui – prireikė skubios medikų pagalbos. Abu berniukus Akmenės medikai išvežė į Šiaulius.

Itin sunki buvo 12-mečio būklė: į Šiaulius vežamas berniukas buvo be sąmonės, jam strigo kvėpavimas.

Nukentėjusįjį gabenantys Akmenės medikai apie nerimą keliančią šio paciento būklę pranešė šiauliečiams kolegoms. Kadangi brangi buvo kiekviena minutė, Šiaulių greitosios medicinos pagalbos ekipažas išskubėjo pasitikti sunkios būklės pacientą atvežantį automobilį.

REKLAMA
REKLAMA

Tarp Kužių ir Šiaulių pasitikę automobilį su 12-mečiu, šiauliečiai medikai persėdo į jį, suteikė pacientui skubią pagalbą ir palydėjo į Respublikinę Šiaulių ligoninę. Čia atvežtas ir lengviau sužalotas 13-metis.

Akmenės rajono policijos pareigūnai dėl sveikatos sutrikdymo pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Baudžiamoji atsakomybė gresia tik nepilnamečiams, jau sulaukusiems 14 metų.

Paaugliams, kuriems iki nusikalstamos veikos padarymo nebuvo suėję 14 metų, įstatymų nustatyta tvarka gali būti taikomos auklėjamojo poveikio ar kitos priemonės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų