REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šių metų birželio 9 d. startuoja visiškai naujas renginys – “MTB mėgėjų taurė”, skirtas kalnų dviračių laisvalaikio ir sporto entuziastams bei visiems dviračių mylėtojams.

REKLAMA
REKLAMA

Pagrindinis renginio tikslas – pritraukti, kuo daugiau aktyviai mėgstančių praleisti laisvalaikį žmonių, įtraukiant dideles gretas jaunimo, kurie bijo dalyvauti „aukštesnio lygio“ organizuojamuose renginiuose dėl trasų sudėtingumo, ilgumo, sporto meistrų dalyvavimo, ar kitų priežasčių. Šios varžybos vyks Vilniuje, Žaliuosiuose Ežeruose, aplink Balsio ežerą. Trasa bus labai lengva, kurią galės įveikti visi šeimos nariai, draugai, ar tiesiog smagiai nusprendę praleisti laisvalaikį žmonės, teigiama pranešime spadai.

REKLAMA

„MTB mėgėjų taurė“ organizatorius yra sporto klubas „MTB Cycling Club“, kuris siūlo išmokti, arba tiesiog prisiminti, dvi svarbias taisykles:

1. Žiūrėkite ten, kur norite važiuoti, bet ne ten, kur norite neatsitrenkti. Jūsų žiūrėjimo kryptis ir tai, į kur žiūrite, turi labai didelę reikšmę, kur Jūsų dviračio ratai riedės. Šis patarimas yra pats svarbiausias iš visų, nes kalnų dviratininkų auksinė taisyklė sako: “Dviračio ratai seka paskui akis”. Visuomet stenkitės akimis nusibrėžti važiavimo trajektoriją ir ratai patys ja važiuos.

REKLAMA
REKLAMA

2. Susikoncentruokite iš posūkio greitai išvažiuoti, o ne greitai įvažiuokite į posūkį. Sumažinkite greitį įvažiuojant į posūkį, nes tada nereikės stabdyti ar slysti posūkyje. Koncentruokitės įvažiuoti plačiai ir “švelniai”, žiūrėkite į priekį, t.y. į išvažiavimo tašką ir nuo pusės posūkio pradėkite spausti pedalus visa jėga.

Pagrindinė šio renginio jėga – „MTB Cycling Club“ rėmėjai, kurių dėka turėsime vieną geriausių renginių šiais metais. Generaliniu rėmėju tapo plieninių stogo ir sienų dangos, lietaus nutekėjimo sistemų, skardos lankstinių gamintojas UAB “TOODE”, kuris taip pat remia klubo komandą! Varžybų metu visus gaivins sultys „Elmenhorster“, o jėgų suteiks plėšomos sūrio lazdelės „Pik-Nik“, bei sportinės energijos įkraus „Nutrend“ energetiniai gėrimai varžybų trasoje! Ir už sklandų renginio vystymą teisiniais bei buhalteriniais klausimais konsultuos „Teisės ir verslo centras“. Didelis ačiū rėmėjams, kurie padeda įgyvendinti nuostabias idėjas!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarbu paminėti, jog išankstinė registracija į šį nuostabų renginį jau prasidėjo tinklapyje www.mtbtaure.lt . Visiems užsiregistravusiems iki gegužės 1 d. bus pritaikyta ypatinga nuolaida startiniam mokesčiui-paketui, kurį sudaro dalyvio starto numeris, elektroninio rezultatų registravimo daviklis, vandens gaivinimo punktas trasoje, apdovanojimai laimėtojams bei sužymėta varžybų trasa oranžinės spalvos ženklinimu. Dalyviai, tinkamai užpildę registracijos formą ir apmokėję starto mokestį, bus įtraukti į starto protokolą ir galės dalyvauti „MTB mėgėjų taurė“ varžybose. Visoje varžybų trasoje vyraus miško takai, vienvėžiai takeliai, lauko takai ir bekelė. Sudėtingų ir reikalaujančių daugiau įgūdžių trasos atkarpų tikrai nebus.

REKLAMA

Kviečiame visus aktyviai registruotis ir tapti pirmojo „MTB mėgėjų taurė“ renginio dalimi ! Nepamirškite, kad susitinkame 2013 m. birželio 9 d. prie Balsio ežero paplūdimio, esančio Žaliųjų ežerų apylinkėse Vilniuje ! Minsime visi su šypsenomis veiduose, nes tai Mūsų renginys! Būtinai prisijunk ir Tu.

Užsakymo numeris 1105R

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų