REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Barcelona“ klubui priklausantis, bet šiame sezone Amsterdamo „Ajax“ klubui paskolintas Isaacas Cuenca norėtų Olandijoje likti dar metus.

REKLAMA
REKLAMA

Atakuojantis saugas į „Ajax“ persikėlė sausio mėnesį, tačiau jo progresą Amsterdame sulėtino patirta kelio trauma, dėl kurios jis nežaidė daugiau nei du mėnesius.

REKLAMA

Visgi 22 metų ispanas per keletą sužaistų mačų pajuto, kad jis „Ajax“ gretose gali dar labiau patobulėti. I.Cuenca ir toliau nori dirbti su „Ajax“ treneriu Franku de Boeru, todėl jis paprašė „Barcos“, kad ji susitartų su „Ajax“ dėl dar vienerių metų nuomos sutarties. Kaip yra žinoma, klubai jau pradėjo derybas.

„Norėčiau ir kitą sezoną žaisti „Ajax“ klube. „Barcelona“ žino mano norą ir abu klubai jau pradėjo dėl to tartis“, - dienraščiui „De Telegraf“ sakė I.Cuenca.

„Esu geroje sportinėje formoje. „Ajax“ žaidimo stilius yra panašus į „Barcelonos“, todėl dar metus treniruotis su Franku de Boeru ir žaisti su „Ajax“ man būtų labai naudinga. Dėl kelio traumos šiame sezone aš žaidžiau ne daug, tačiau kitais metais noriu būti labai svarbus ekipos narys“, - užbaigė I.Cuenca.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų