REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį sezoną Anglijos „Premier“ lygos čempionu tapęs „Manchester United“ komandos gynėjas Patrice‘as Evra stebisi, kaip Londono „Arsenal“ klubo gerbėjai negerbia buvusio ilgamečio „kanonierių“ puolėjo Robino van Persie.

REKLAMA
REKLAMA

Futbolininkas įsitikinęs, kad olandas nusipelnė kur kas daugiau pagarbos, todėl tie, kurie pastarąjį nušvilpia, turėtų susigėsti.

REKLAMA

„Jo pasirinkimas persikelti pas mus nebuvo klaidingas. Tokį sprendimą jis priėmė todėl, kad ilgą laiką su „Arsenal“ neiškovojo trofėjų. Tuo tarpu vos atvykęs į „Man Utd“ jis jį iškovojo“, - sakė prancūzas.

„Aš vis dar nesuprantu, kodėl „Arsenal“ gerbėjai jį nušvilpia. Man tikrai labai apmaudu, kad fanai užmiršo, ką šis žmogus dėl jų padarė ir kaip stengėsi. Manau, kad jis nusivylęs ne ką mažiau, negu aš. Fanai turėtų jį labiau gerbti“, - teigė P.Evra.

REKLAMA
REKLAMA

Šis sezonas R.van Persie klostosi sėkmingai. Nepaisant to, kad „Man Utd“ klube jis žaidžia vos pirmą sezoną, jau dabar olandas įmušė net 29 įvarčius. 25 iš jų – „Premier“ lygoje.

„Arsenal“ komandoje futbolininkas žaidė net aštuonis sezonus. 2004 metais prie „kanonierių“ prisijungęs puolėjas paskutinį kartą trofėjų buvo iškovojęs vos 2005 metais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų