REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penkiolikmetis peiliu perrėžė kaklą dvidešimtmečiui

Konfliktas tarp jaunuolių kilo dėl meilės reikalų

Šiurpi žmogžudystė sukrėtė ramią Panevėžio rajono Tiltagalių gyvenvietę. Per jaunimo išgertuves kilus konfliktui, penkiolikametis peiliu puolė dvidešimtmetį. Vežamas į ligoninę jaunuolis mirė greitosios pagalbos automobilyje.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienio naktį keletas jaunuolių iš aplinkinių kaimų vakarojo vienos merginos namuose. Vietinių gyventojų teigimu, namuose, kuriuose jaunuoliai nevaržomai galėjo vartoto alkoholinius gėrimus, visada buvo laukiami tie, kurie turėjo svaigiųjų gėrimų. Patys nevengiantys taurelės, namo šeimininkai toleravo, kad ir jų nepilnametė dukra į namus kviečiasi draugus.

REKLAMA

Nepatvirtintais duomenimis, konfliktas tarp jaunuolių kilo dėl meilės reikalų. Kalbama, kad tiek nužudytasis, tiek ir įtariamasis nors ir gyveno už kelių kilometrų, buvo nepažįstami. Iš karto po nužudymo 15-metis pasislėpė nuo policijos. Sekmadienį jis buvo sulaikytas.

Neaišku, ar nužudytojo jaunuolio motina išlydės sūnų į paskutinę kelionę, mat moteris, sukūrusi kitą šeimą, dar nepilnametį Mindaugą paliko. Jį užaugino patėvis. Tačiau prieš keletą metų vyras nuskendo žvejodamas Šiaulių rajone. Vaikinas liko gyventi patėvio name, tačiau vis dažniau į jo namus užsukdavusios triukšmingos kompanijos, todėl tikrieji Mindaugo patėvio vaikai liepė jam palikti namus. Miške darbavęsis jaunuolis prieš kelias savaites pradėjo tvarkytis dokumentus našlaičio pašalpai gauti. 20-metis tikėjosi už gautus pinigus įsigyti nuosavą stogą virš galvos. Deja, jo planams nebuvo lemta išsipildyti.

Geležių kaimo gyventojo nužudymu įtariamas penkiolikmetis ir šeimoje augantys dar du vyresni broliai jau ir anksčiau buvo žinomi teisėsaugos pareigūnams. Skverbų kaime gyvenęs penkiolikametis dėl elgesio ne kartą buvo išmestas iš mokyklos, kurį laiką gyveno nepilnamečių socializacijos centre.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų