REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar prisimenate anksčiau skelbtą naujieną, kai Indonezijoje vykusiose rungtynėse futbolininkas smogė teisėjui į veidą? Dabar šis futbolininkas sužinojo viso to pasekmes – jis diskvalifikuotas visam gyvenimui.

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad Indonezijoje sekmadienį Bandungo „Raya“ klubas namuose minimaliu rezultatu 2-1 įveikė Vameno „Persiwa“ ekipą. 81 susitikimo minutę, rezultatui esant 1-1, teisėjas paskyrė vienuolikos metrų baudinį į svečių komandos vartus. Šiuo sprendimu „Persiwa“ narys Pieteris Rumaropenas neliko patenkintas ir pribėgęs prie arbitro pastarajam smogė į veidą.

REKLAMA

Po šio smūgio teisėjas Muhaiminas Muhaiminas pasipylė kraujais. Teisėjui prireikė net keturių siūlių, tačiau jis užbaigė teisėjauti rungtynes.

P.Rumaropenas dabar turbūt gailisi smogęs arbitrui, nes jam už tai buvo paskirta pati didžiausia įmanoma diskvalifikacija – profesionalaus futbolo jis daugiau niekada negalės žaisti.

„Tai buvo siaubingas veiksmas ir to mes negalime toleruoti. Šis incidentas subjaurojo Indonezijos futbolo įvaizdį visame pasaulyje. Tikimės, kad tokia nuobauda padės tai ištaisyti“, - kalbėjo Indonezijos Futbolo Asociacijos komiteto pirmininkas Hinca Panjaitanas.

Verta paminėti, kad tai ne pirmas kartas kuomet Indonezijoje skiriamos diskvalifikacijos visam gyvenimui. Paskutinį kartą tokia nuobauda buvo paskirta 2008 metais.

P.Rumaropeno smūgis teisėjui į veidą:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų