REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Puikiai žinomas leidinys „People“ pastaruoju metu spaudoje itin dažnai aprašomą aktorę Gwyneth Paltrow išrinko gražiausia metų moterimi.

Puikiai žinomas leidinys „People“ pastaruoju metu spaudoje itin dažnai aprašomą aktorę Gwyneth Paltrow išrinko gražiausia metų moterimi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pati aktorė prisipažino, kad kasdienybėje ji visai kitokia, negu žiūrovai ją įpratę matyti televizijos ekranuose: anot jos, namuose ji stengiasi būti paprasta ir tai labai patinka visai jos šeimai.

REKLAMA

„Namuose aš vaikštau apsirengusi marškinėliais ir paprastais džinsais, be jokio makiažo. Mano šeima pripratusi prie tokios manęs, todėl jeigu pasipuošiu, vyras visada pasišaipo iš manęs – „Oho, tu – Gwyneth Paltrow!“, nes jis įpratęs mane matyti su apsmukusiais šortais ir pasišiaušusiais plaukais“, – pasakojo gražiausia moterimi išrinkta aktorė.

Nesvarbu, kokia Gwyneth būna namuose, bet tautos balsas moterį itin pradžiuginusį titulą skyrė būtent jai, todėl kitoms gražuolėms teko pasitenkinti likusiomis dešimtuko vietomis.

REKLAMA
REKLAMA

Visas sąrašas atrodo taip:

1. Gwyneth Paltrow

2. Kerry Washington

3. Amanda Seyfried

4. Zooey Deschanel

5. Jane Fonda

6. Jennifer Lawrence

7. Kelly Rowland

8. Halle Berry

9. Drew Barrymore

10. Pink

2012 metais tas pats žurnalas „People“ išrinko aktorę geriausiai besirengiančia įžymybe. Pasak žurnalo, ant raudono kilimo jai nėra lygių.

Dizaineriai laukia eilėje tam, kad galėtų sukurti apdarą, kuriuo aktorė pasipuoštų vakariniam išėjimui, o mados namų Christian Dior dizaineriai specialiai sukūrė rankinę elegantiškąjai aktorei. G. Paltrow taip pat apdovanota „Fashion Awards“ prizu kaip viena iš stilingiausių žvaigždžių. Nenuostabu, kad Holivude aktorė turi „princesės“ pravardę.

Princesei, žinoma, reikia gero princo. G. Paltrow mylimaisiais yra buvę Bradas Pittas (jie net buvo susižadėję ir išsiskyrimą aktorė atsimena su apmaudu), Benas Affleckas, tačiau savo širdį šviesiaplaukė atidavė ne aktoriui, o dainininkui, anglų grupės „Coldplay“ lyderiui Chrisui Martinui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų