REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Apie naująjį „Range Rover Sport“ jums jau pasakojome – šis superautomobiliams būdingų ambicijų kupinas visureigis debiutavo tik ką, Niujorko automobilių parodoje. Tačiau dabar vėl prisiminsime šį velnioniškai brangų ir solidų visureigį – britai išplatino trumpą, tačiau labai šauniai susuktą pažintinį-reklaminį filmuką apie savo naujausią kūrinį.

REKLAMA
REKLAMA

Klipas įgarsintas pabrėžtinai britiška tartimi, jame persipina automobilio kūrimo biure, gaminimo, bandymų lenktynių trasos ovale ir kaimo keliuose siužetinės linijos. Beje, žiūrint šį filmuką būtinai užsidėkite ausines ar bent padidinkite savo kompiuterių garsiakalbių garsą – 503 a.g kompresorinis V8 skamba nuostabiai...

REKLAMA

Dabar dar šiek tiek prisiminsime patį „Range Rover Sport“. Visų pirma jis yra gerokai lengvesnis. Projektuojant naująjį visureigį vietoje rėminės konstrukcijos buvo pasirinktas nešantysis kėbulas, taip sutaupyta iki 420 kg svorio lyginant su pirmtaku, kuomet montuojamas TDV6 dyzelinis motoras. Tarp naujų ar atnaujintų naujos kartos „Sport“ modeliui skirtų technologijų yra prisitaikanti dinamikos sistema su kintamų charakteristikų amortizatoriais, o galingiausiuose modeliuose sportiškam važiavimui skirtas dinaminis režimas ir į kelio dangą reaguojanti sistema.

REKLAMA
REKLAMA

Europai skirtuose „Sport“ modeliuose bus montuojami 503 AG galios, 5,0 litrų darbinio tūrio V8 tipo motoras su mechaniniu kompresoriumi ir 288 AG galios, 3,0 litrų darbinio tūrio SDV6 dyzelinis agregatas. 2014 m. pradžioje prie gamos prisijungs dar du dyzeliniais motorai – 255 AG galios, 3,0 litrų darbinio tūrio TDV6 ir 334 AG galios, 4,4 litro darbinio tūrio SDV8. „Land Rover“ taip pat skelbia, kad vėliau tais pačiais metais bus pristatytas dyzelinį ir elektros motorus turintis hibridinis variantas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų