REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lauko tualete aptiktas naujagimės lavonėlis

19-metė gimdyvė šoko būsenos nuvežta į ligoninę

Balandžio 24 d. apie 22 val. 20 min. Telšių r., Viešvėnų sen. rastas moteriškos lyties naujagimio kūnelis. Gimdyvė A. S., gimusi 1993 m., paguldyta į Telšių regioninės ligoninės Akušerijos skyrių.

REKLAMA
REKLAMA

Pirminiais duomenimis, dvidešimtmetė Telšių rajono gyventoja pagimdė moteriškos lyties naujagimę, būdama svečiuose Kelmės rajone.

REKLAMA

Viešvėnų seniūnijos gyventoja pamatė, kad kambaryje yra kraujo. Kraujo pastebėta ir lauko tualete, kur rastas naujagimio lavonėlis. Apie tai, kas atsitiko, namų šeimininkė informavo gimdyvės mamą, kuri atvyko ir parsivežė dukrą bei naujagimio lavonėlį į namus Telšių r., Viešvėnų sen. Motina apie įvykį pranešė bendrojo pagalbos centro numeriu.

Telšių rajono policijos komisariato viršininkas Alfonsas Motuzas portalui balsas.lt sakė, jog merginos tėvai net neįtarė, kad dukra yra nėščia: „Paaiškėjo, kad gimdyvė nesilankė pas gydytojus. Dabar aiškinamės priežastį.“

Anot komisaro, išorinių smurto žymių ant naujagimio kūnelio nerasta: „Ar mergytė gimė negyva, ar mirė pagimdyta, paaiškės atlikus ekspertizę.“

Policija kol kas gimdyvės apklausti negali, tačiau tai padarys jos būklei pagerėjus.  

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų