REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors bendrovė „Google“ jau pateikė savo išmaniųjų akinių bandytojams pirmąjį jų modelį „Explorer Edition of Glass“, komercinis „Google Glass“ modelis prekybą pasieks tik kitais metais. Apie tai pranešė bendrovės direktorių tarybos pirmininkas Ericas Schmidtas.

REKLAMA
REKLAMA

Kalbėdamasis su „BBC Radio 4“ žurnalistu E. Schmidtas sakė, kad šiuo metu prasideda didelės apimties „Google Glass“ bandymai, kuriuose dalyvaus tūkstančiai žmonių. Šio įrenginio kūrėjai analizuos išmaniųjų akinių funkcionalumą ir aiškinsis, kaip galima pašalitni pastebėtus trūkumus ir įdiegti naujus patobulinimus.

Pasak E. Schmidto, šiemet „Google Glass“ dar nebus prieinami masinei rinkai, priešingai nei buvo planuojama ir tikimasi. Jo teigimu, greičiausiai prekyba šiais akiniais prasidės tik kitų metų pavasarį. E. Schmidtas užsiminė, kad „Google Glass“ debiutą atidėti privertė ne tik technologinės priežastys: bendrovė stengiasi atsižvelgti į teisines naujovės naudojimo pasekmes, nes jau dabar šie akiniai kritikuojami dėl žmonių teisės į privatumą pažeidinėjimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų