REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Po įtikinamos pergalės 4:0 pirmose UEFA Čempionų lygos pusfinalio rungtynėse „Bayern“ puolėjas Arjenas Robbenas džiaugėsi visišku Miuncheno klubo dominavimu, tačiau perspėjo savo komandos draugus – „neperšokus griovio nesakyk „op“.

REKLAMA
REKLAMA

Antradienį Miunchene vykusiose rungtynėse „Bayern“ beveik nesulaukė pasipriešinimo ir įspūdingai įveikė „Barcelona“ futbolininkus 4:0. Prie pergalės įvarčiu prisidėjęs 29 metų olandas A. Robbenas padėjo vokiečių klubui įsirašyti į istoriją – tai didžiausiu skirtumu laimėtos UEFA Čempionų lygos pusfinalio rungtynės.

REKLAMA

„Tai buvo visiškas malonumas. Fantastika. Beveik neįsivaizduojama, kaip gerai mes žaidėme. Galvoju, kad taip gerai dar niekuomet nežaidėme, - kalbėjo žiniasklaidai A. Robbenas. – Vis dar negaliu patikėti šiuo rezultatu. Turime labai didžiuotis, nes tai buvo dvikova, kurioje abi komandos turėjo po lygiai šansų laimėti.“

„Barcelona“ dominavo Europoje pastaruosius penkis metus ir įveikti tokią komandą tokiu įspūdingu būdu yra nepaprasta – turime didžiuotis. Kita vertus, pasidžiaukime dabar ir neskubėkime – dar lieka vienerios rungtynės ir turime joms pasirengti“, - teigė olandas.

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad A. Robbenas pelnė įvartį kontraversiškoje situacijoje, kai dviejų įvarčių autorius Thomas Mulleris blokavo varžovą Jordi Albą ir leido olandui netrukdomam smūgiuoti į vartus. „Nenoriu apie tai kalbėti. Noriu, kad kalbėtume apie žaidimą šįvakar. Kovojome už kiekvieną metrą, varžovai turėjo tik vieną šansą. Mes tikrai nusipelnėme šios pergalės“, - sakė jis.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Įspūdingai žaidęs „Bayern“ klubas sutrypė „Barceloną“

Xavi: tai prasčiausias „Barcelona“ visų laikų rezultatas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų