REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Pirmose UEFA Čempionų lygos pusfinalio rungtynėse Miuncheno „Bayern“ futbolininkams žeminančiu rezultatu 0:4 pralaimėjusios „Barcelona“ komandos saugas Xavi pripažino, kad prasibrauti į finalą katalonams jau beveik neįmanoma.

REKLAMA
REKLAMA

„Barelona“ pralaimėjimas antradienį „Alianz“ arenoje – didžiausias Čempionų lygos pusfinalių istorijoje. Tokio skaudaus smūgio ispanų klubas dar nebuvo patyręs Senojo žemyno klubų turnyruose. Vienas svarbiausių ekipos žaidėjų Xavi pripažino, kad katalonai negali skųstis galutiniu rezultatu.

REKLAMA

„Tai prasčiausias visų laikų rezultatas, – Xavi kalbėjo žiniasklaidai. – Varžovai buvo geresni ir taip kalbėdamas nė kiek nedvejoju.“ Vis dėlto ispanas išreiškė nedidelę viltį, kad pavyks sukurti stebuklą atsakomose rungtynėse Cam Nou stadione po savaitės.

„Tai beveik neįmanoma, tačiau turime pamėginti. Dėl šio klubo ir dėl kiekvieno iš mūsų“, - teigė jis. Vieną stebuklą katalonams pavyko sukurti, kai Čempionų lygos ketvirtfinalyje išvykoje pralaimėję „Milan“ ekipai 0:2, namie sugebėjo atsitiesti ir iškovoti įtikinamą pergalę 4:0. Ar kažką panašaus pavyks pakartoti su „Bayern“?

TAIP PAT SKAITYKITE:

Įspūdingai žaidęs „Bayern“ klubas sutrypė „Barceloną“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų