REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusių metų lapkričio 26 dieną, kuomet Vašingtono „Wizards“ namuose 92:118 nusileido San Antonijaus „Spurs“ klubui, tai JAV sostinės komandai buvo dvyliktoji nesėkmė iš eilės.

REKLAMA
REKLAMA

Po dvikovos „Wizards“ rūbinėje emocijos liejosi laisvai. Prabėgus keturiems mėnesiams po minėto įvykio, Martellis Websteris pirmą kartą prabilo apie tai, kas tuomet vyko persirengimo kambaryje.

REKLAMA

„Po dvyliktosios iš eilės nesėkmės, tradiciškai susirinkome rūbinėje. Nežinau, ar treneris norėtų, kad tai sakyčiau, bet jis verkė. Treneris sakė, jog yra dėl mūsų labai susirūpinęs. Man tai buvo epizodas, kuris labiausiai patiko šiame sezone. Aš tik už tai. Tik už tai. Man šis epizodas reiškė labai daug, nes jis parodė, kad jam tikrai rūpi. Jam nerūpi jo darbas, ne, tikrai ne jis. Jam rūpi vyrukai, kuriuos jis treniruoja. Tai buvo nuostabu ir mane sujaudino“, – atviravo M.Websteris

„Aš verkiau kartu su juo, nes tai buvo sunkus momentas. Trenerio emocijos paveikė mus“, – pripažino aukštaūgis Nene.

Randy Wittmano ašaros nepadėjo „Wizards“ – klubas kovas Nacionalinėje krepšinio asociacijos (NBA) baigė po reguliariojo sezono, kai Rytų konferencijoje užėmė dvyliktąją vietą.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų