REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prancūzijos radijo stotis ir naujienų tarnyba RMC skelbia, kad Paryžiaus „Saint-Germain“ klubas pasiekė susitarimą su „Napoli“ puolėju Edinsonu Cavani.

REKLAMA
REKLAMA

Prancūzijos radijo stotis teigia, kad dabartinis „Ligue 1“ lyderis su Urugvajaus rinktinės puolėju susitarė dėl keturių metų sutarties.

REKLAMA

Manoma, kad PSG dar nepasiekė susitarimo su „Napoli“ ekipa, bet RMC teigia, kad PSG ketina aktyvuoti E.Cavani išpirkos sumą ir sumokėti už jį net 63 milijonus eurų.

Paskutiniu metu E.Cavani buvo siejamas ir su Madrido „Real“, Londono „Chelsea“ ir „Manchester City“ klubais, tačiau spauda mano, kad PSG laimėjo šią kovą. Taigi gali būti, kad E.Cavani ir vėl žais vienoje komandoje su Ezequieliu Lavezzi, nes argentinietis į PSG ir atvyko būtent iš „Napoli“ klubo.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo metu Italijos dienraščiai teigia, kad „Barcelona“ ketina sumokėti net 30 milijonų eurų už Milano „Inter“ vartininką Samirą Handanovičių.

Jau seniai žinoma, kad dabartinis „Barca“ vartų sargas Victoras Valdesas nesutiko pratęsti sutarties ir gali būti, kad šią arba kitą vasarą jis paliks Katalonijos klubą.

Taigi „Barcelona“ intensyviai ieško kas galėtų pakeisti V.Valdesą. Ispanijos spauda anksčiau skelbė, kad „Barca“ nusitaikė į „Valencia“ vartininką Vincente Guaita, bet šiandien du Italijos dienraščiai – „Corriere dello Sport“ ir „Sky Italia“ paskelbė, jog „Barca“ susidomėjo S.Handanovičiumi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nors Slovėnijos rinktinės vartininkas į „Inter“ perėjo tik praėjusią vasarą, tačiau „Barcelona“ ketina už jį pasiūlyti net 30 milijonų eurų. Tokia pinigų suma tikrai turėtų suvilioti „Inter“ klubą. Manoma, kad „Barca“ netgi bandytų prie sandėrio pridėti Alexisą Sanchezą, kuris domina patį „Inter“ klubą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų