REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Futbolo teisėjas iš Kenijos Martinas Wekesa tvirtina, kad tapo impotentu, kai rungtyniu metu jį užpuolęs vienos komandos treneris čiupo už sėklidžių, rašo „US Today“.

REKLAMA
REKLAMA

Incidentas vyko praėjusių metų rugsėjį. Tuomet teisėjo sprendimu pašalinti žaidėją nepatenkintas „Sparki“ jaunimo komandos treneris Daudi Kajembe ir nariai užpuolė jį ir mušė, kol galiausiai strategas sugriebė jam už itin asmeniškos vietos. M. Wekesa iš Kenijos futbolo federacijos reikalauja 240 tūkst. JAV dolerių kompensacijos.

REKLAMA

„Jis patraukė man už sėklidžių. Suspaudė jas ir taukė. Verkiau ir negalėjau išsilaisvinti iš jo rankų, – pasakojo užuolimo detales M. Wekesa. – Prisimenu, prieš griebdamas mane už sėklidžių D. Kajembe pasakė, kad gali per minutę užmušti.“

Policijos pareigūnas išlaisvino arbitrą, tačiau prieš tai pastarasis iš skausmo net parklupo ant kelių. M. Wekesa buvo nuvežtas į ligoninę ir šiuo metu vis dar kenčia nuo skausmo, nekalbant jau apie tai, kad negali turėti visaverčių intymių santykių su žmona.

REKLAMA
REKLAMA

Savo kaltę neigiantis D. Kajembe ketvirtadienį Mombasoje stos prieš teismą dėl kaltinimų užpuolimu. Futbolo teisėjas reikalauja 20 mln. Kenijos šilingų kompensacijos, kuri turėtų padengti medicinos ir kitas išlaidas, patirtas dėl užpuolimo.

„Buvome pratę gyventi kaip vyras ir žmona. Dabar viso to nėra, štai kaip pasikeitė gyvenimas“, – tvirtino aukos žmona Mary Wekesa.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų