REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį sekmadienį, balandžio 28-ąją, – TV3 muzikinio projekto „Chorų karai“ superfinalas.

Šį sekmadienį, balandžio 28-ąją, – TV3 muzikinio projekto „Chorų karai“ superfinalas.

REKLAMA

Praėjusį sekmadienį savižudybių prevencijai skirta laida ir muzikiniai pasirodymai, dedikuoti ilgamečiam TV3 laidų vedėjui, aktoriui Vytautui Šapranauskui pagerbti, sulaukė neregėto visuomenės ir žiniasklaidos palaikymo. Specialią tiesioginę „Chorų karų“ transliaciją pasižiūrėjo beveik milijonas Lietuvos gyventojų. Lietuvos telefoninių psichologinės pagalbos tarnybų asociacijai buvo suaukota 224 450 litų.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusį sekmadienį dėl skaudžios netekties „Chorų karuose“ nevyko muzikinės kovos, o Vilniaus mieste gyvenančių žmonių „Šachmatinio choro“ generolės Ieva Stasiulevičiūtė ir Gintarė Valaitytė nepasirodė scenoje. Tiesa, dainininkės tikina – jau šį sekmadienį, balandžio 28-ąją, 19.30 val. vyksiančiame „Chorų karų“ superfinale jos ves savo chorą į pergalę.

REKLAMA

„„Šachmatinio choro“ choristai buvo pasiruošę solidarizuotis su savo generolėmis, jei Ieva ir Gintarė nuspręstų nebetęsti projekto, tačiau generolės nutarė, kad jos negali savo choro apvilti, ir sekmadienį stos į paskutinę kovą“, – sako TV3 projekto „Chorų karai“ vykdomoji prodiuserė Neringa Kavaliauskienė.

„Šachmatinio“ choro dainininkų sprendimu, jei tik pavyks iškovoti pergalę, savo prizą jie skirs Lietuvos telefoninių psichologinės pagalbos tarnybų asociacijai, kuri vienija organizacijas, kurios teikia paramą pagalbos ieškantiems žmonėms. Surinktos lėšos būtų išdalintos pagalbos linijoms: „Jaunimo linija“, „Vilties linija“, „Vaikų linija“, „Pagalbos moterims linija“ ir „Linija Doverija“.

REKLAMA
REKLAMA

Superfinale kovos trys chorai: Kauno „Studentiškasis“ choras, Panevėžio „Indigo“ choras ir Vilniuje gyvenančių žmonių „Šachmatinis“ choras. Kiekvienas choras atliks po tris dainas. Laidos svečiai – visi iki šiol projektą palikę chorai.

„Šiemet visi chorai labai draugiški, palaiko vieni kitus. Projektą palikusieji su džiaugsmu laukia superfinalo, nekantrauja vėl visi susitikti“, – sako N. Kavaliauskienė.

Superfinale komisija tik komentuos chorų pasirodymus, todėl kas laimės „Chorų karus“, spręs tik TV3 žiūrovai. Už pirmają vietą atiteks 25 000 litų čekis, už antrają – 15 000 litų. Chorai laimėjimus aukos pasirinktai labdaros organizacijai.

Iki šiol TV3 projektą jo ketvirtąjį sezoną žiūrėjo beveik du milijonai Lietuvos gyventojų. „Chorų karų“ superfinalo vedėjai Inga Jankauskaitė ir Mindaugas Stasiulis kviečia ir toliau aktyviai žiūrėti, balsuoti ir jau šį sekmadienį 19.30 val. išrinkti dainingiausią „Chorų karų“ kariauną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų