REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmą kartą Lietuvos istorijoje balandžio 27 dieną įvyks bendras LBF ir japonų organizacijos K-1 Global organizuojamas projektas, po kurio net šešių super kovų nugalėtojai dviejose skirtingose svorio kategorijose keliaus į „K-1 World GP Final 16“ pagrindinius šešioliktukus.

REKLAMA
REKLAMA

Tai unikali galimybė ne tik Lietuvos kovotojams patekti į stipriausių pasaulio kovotojų gretas, bet ir sirgaliams išvysti istorines kovas. Kiekviena šio vakaro kova bus didžiosiomis raidėmis įrašyta į K-1 istoriją, o kiekvienos kovos nugalėtojas galės didžiuotis ne vien savo pasiekimais, bet ir tuo, jog dar kartą įrašė Lietuvos vardą į aukščiausias kovos menų pasaulio gretas.

REKLAMA

Dėl teisės patekti į stipriausių pasaulio kovotojų šešioliktuką bei kautis dėl didžiojo prizo sunkaus svorio kategorijoje Lietuvai atstovaus Mindaugas Sakalauskas, Martynas Knyzelis, Mantas Rimdeika. Svorio kategorijoje iki 70 kg kausis Tadas Jonkus, Valdemaras Kulda, Vaidas Valančius.

Turnyro kovotojų lauks sunkios ir įtemptos kovos, tačiau kitaip būti ir negali, kuomet ant kortos pastatyta tiek daug. Prieš lietuvius stos ypatingai stiprūs priešininkai – daugkartiniai pasaulio ir Europos Tailando bokso bei kikbokso čempionai. Kai kurie iš jų jau tapę legendomis savuose ringuose.

REKLAMA
REKLAMA

Vakaro metu bušido sirgalių laukia ir istorinė titulinė kova. Į ringą žengs vienas stipriausių pasaulio kovotojų K-1 super žvaigždė Artur Kyshenko. Vilniuje jis susikaus dėl KOK Pasaulio čempiono diržo. Arturo buvusių priešininkų sąraše tokios žvaigždės kaip daugkartiniai K-1 MAX pasaulio čempionai Masato, Andy Sower, G. Petrosian, M. Zambidis bei kiti stipriausi pasaulio kovotojai.

Be to, bušido aistruoliai vakaro superkovose turės galimybę išvysti nenuspėjamąjį Tomą Pakutinską, ringuose atsitraukimo nepripažįstantį Maksimą Nevolią, charizmatiškuosius Igną Barysą ir Matą Stebuliauską. Visas Lietuvos kovotojų desantas rinksis ginti Lietuvos vardą didžiajame K-1 ringe.

Daugiau informacijos apie artėjantį „K-1 WORLD GP 2013 IN VILNIUS“ turnyrą www.bushido.lt

Užsakymo nr. 1102R

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų