REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Real“ komandos prezidentas Florentino Perezas įsitikinęs, kad „karališkojo“ klubo lyderis Cristiano Ronaldo sostinės ekipos garbę gins dar ne vienerius metus. Ispanijos čempionų vadovas pareiškė, jog portugalui yra ruošiama nauja sutartis, kurios futbolininkas veikiausiai neatsisakys.

REKLAMA
REKLAMA

Pastaruoju metu Portugalijos rinktinės kapitonas vis dažniau siejamas su kitomis Europos ekipomis. Manoma, kad po sezono Cristiano gali grįžti į Anglijos „Manchester United“ klubą, bet neatmetama galimybė, jog krašto puolėjas gali persikelti ir į Paryžiaus „Saint-Germain“.

REKLAMA

Deja, „Real“ komandos prezidentas F.Perezas suskubo pranešti, kad visos šios kalbos tėra prasimanymai. Ispanas neabejoja, jog vasarą portugalas suraitys dar vieną parašą ant naujos ir ilgalaikės sutarties.

„Būkite ramūs, mes ruošiame C.Ronaldo naują sutartį. Komanda yra pasiruošusi jį išsaugoti, – teigė „karališkojo“ klubo prezidentas. – Šis mėnuo mums gerai susiklostė Čempionų lygoje. Nepamirškite, kad mes žaisime ir Karaliaus taurės („Copa del Rey“) finale“. 

REKLAMA
REKLAMA

„Būti šio klubo prezidentu nėra lengva, bet dar sunkiau būti šios komandos treneriu. Iš visko privalome mokytis. Visa tai turime pajusti savo kailiu. Tikrai nebus geriau, jei diskutuosime apie šio sezono nesėkmes. Privalome išlikti vieningi“.

„Galiu pasakyti tik tiek, kad kritika mums tikrai padeda“, – sakė F.Perezas.

Nuo 2013 metų C.Ronaldo yra sunkiai sustabdomas visuose frontuose, įskaitant ir žaidimą rinktinėje. Per 24 rungtynes portugalas įmušė net 27 įvarčius. Šiuo rodikliu futbolininkas lenkia „Barcelona“ komandos lyderį Lionelį Messi, kuris per 22 rungtynes pasižymėjo 23 kartus.

Iš viso šį sezoną Cristiano, vilkėdamas „Real“ marškinėlius, sužaidė 49 rungtynes ir įmušė lygiai pusšimtį (50) įvarčių. Šioje grafoje krašto puolėjas jau nusileidžia katalonų ekipos puolėjui, kuris atliko 46 pasirodymus bei pelnė 57 įvarčius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų