REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nesusimauk per pirmąjį pasimatymą

Eiti į pirmąjį pasimatymą – nelengvas išbandymas. Jautiesi beveik taip pat, kaip per svarbiausią matematikos egzaminą: svaigsta galva, dreba kojos ir pinasi liežuvis. Egzaminą visuomet norisi išlaikyti, o pirmojo pasimatymo išbandymus – dar labiau, ypač jei prieš akis išdygsta svajonių vaikinas. Tad kaip tinkamai pasiruošti ir elgtis naujos pažinties metu?

REKLAMA
REKLAMA

Paklausk vaikino, kur eisite Išsirink tinkamą aprangą susitikimo vietai – ne tik labiau pasitikėsi savimi, bet ir pademonstruosi vaikinui, jog savo stilių moki derinti prie aplinkos.

REKLAMA

Nesivesk draugių kartu Kartais, kad būtų drąsiau, į pasimatymą norisi pasikviesti ir draugę. Vaikino tokiu sprendimu tikrai nesužavėsi, kadangi pasirodysi nesavarankiška. Be to, tarp dviejų moterų jis gali jaustis nedrąsiai ir nejaukiai. Visiškai susimausi, jei vaikinas pamanys, kad į pasimatymą su juo atėjo tavo draugė, o ne tu.

Pasikliauk nuosavu automobiliu Jei į pasimatymą važiuosi savo transporto priemone, būsi ramesnė žinodama, jog situaciją kontroliuoji pati. Jei susitikimas atrodys nevykęs, pasprukti galėsi bet kurią akimirką. Be to, vaikinui nereikės tavęs vežti namo, o tai reiškia, kad jis nesužinos, kur tu gyveni. Puiku, nes jei vyrukas niekam tikęs, negadins tau ateityje nuotaikos ilgais dūsavimais po tavo langais.

REKLAMA
REKLAMA

Galvok, kokį patiekalą užsisakai Per pirmąjį pasimatymą geriau neeksperimentuoti – rinkis tik gerai žinomus patiekalus, nes jeigu užsisakysi ką nors ekstremalaus ir valgydama būsi panaši į paršelį, neteksi antrojo pasimatymo šanso. Be to, pati nejaukiai jausiesi, jei susigadinsi makiažą ar išsitepsi šventinius rūbus.

Neapsimesk tuo, kuo nesi Pasimatymas – išties sunkus išbandymas abiem pusėm. Pirmasis įspūdis svarbus, tačiau nepersistenk sukurdama spektaklį – būk tokia, kokia esi kasdien. Be to, nesistenk suvaržyti savo pilvuko pernelyg įtemptu diržu ar įsisprausti į dailius, bet labai spaudžiančius batelius, kadangi tau ir taip bus nelengva.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nekalbėk vien tik apie save Žinoma, kad esi pats nuostabiausias pasaulyje žmogus ir tavo gyvenimas labai įdomus, tačiau taip mano visi. Iš tiesų geriausi pašnekovai yra mokantys klausyti. Pasirūpink savo burnos kvapu. Tai lyg ir suprantama, bet kažkodėl žmonės apie tai dažnai pamiršta.

Turėk galvoje, jog pasimatymas nėra terapijos seansas Tikrai nesužavėsi vaikino, jei pradėsi kapstytis praeityje: kalbėsi apie savo eks trūkumus, sunkias skyrybas ar nepakenčiamą anytą.

Būk mandagi Net jei tau labai nuobodu bendrauti su nauju žmogumi, elkis mandagiai. Nuolatinis dirsčiojimas per petį ar juokas po vaikino pasakojimo apie tetos laidotuves garbės tau nedaro.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų