REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ispanijos „Barcelona“ komandos gynėjas Adriano Correia neslepia noro žaisti ne tik UEFA Čempionų lygos pusfinalyje prieš Miuncheno „Bayern“, bet ir šio turnyro finale. Kalbėdamas apie artėjantį pusfinalio susitikimą su bavarais brazilas pokštavo, kad šiame mače, žaidžiant vidurio gynėju, jam prireiktų spyruoklių.

REKLAMA
REKLAMA

28 metų futbolininkas taip pat užsiminė ir apie savo dabartinį kontraktą su katalonais, kuris galioja iki 2014 metų vasaros. „Barcos“ gynėjas viliasi, kad po šio sezono klubo prezidentas Sandro Rosellis pakvies jį prie bendro stalo ir pasiūlys sutartį pratęsti.

REKLAMA

„Jei prieš „Bayern“ žaisiu vidurio gynėju, į batus turėsiu įsidėti spyruokles, - pokštavo futbolininkas – Žinoma, svarbiausia, kad žaisčiau, o kurioje pozicijoje – ne taip ir svarbu. Komanda dalyvauja ne viename turnyre, todėl žaisti norime visi, bet aš būčiau be galo laimingas, jei žaisčiau Čempionų lygos finale“.

„Tikiuosi, kad po sezono liksiu šiame klube. Pastaruoju metu apie mane spaudoje nerašoma, todėl tuo džiaugiuosi. „Barcelona“ priima jai norimus sprendimus, o mes – savo. Kol kas apie sutarties pratęsimą nėra jokių kalbų“.

REKLAMA
REKLAMA

„Barcelona“ klube esu laimingas, nes su juo laimiu trofėjus. Čia puikus ir klimatas, ir gerbėjai, ir miestas, ir žmonės. Tikrai noriu likti. Jei komanda tik panorės, pradėsime derybas ir aptarsime kontrakto pratęsimo klausimus. Ties šia vieta nėra jokių abejonių“, - kalbėjo Adriano.

Šis sezonas „Barcelona“ komandoje futbolininkui klostosi sėkmingiausiai. Per sužaistas 29 rungtynes jis įmušė net šešis įvarčius. Verta paminėti, kad praėjusiame „La Liga“ pirmenybių ture Adriano, vilkėdamas katalonų ekipos marškinėlius, sužaidė šimtąjį mačą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų