REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Angliškai nekalbanti indė vergavo trims šeimoms

Uždarytą name ją prievartavo mėsininkas

Indė, kuri pakaitomis vergavo trims šeimoms, atskleidė savo baisią patirtį apie mušimus, deginimus ir prievartavimus, informuoja dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Keturiasdešimtmetė moteris buvo priversta dirbti už 2 dolerius per valandą ir buvo kelis kartus išprievartauta mėsininko Enkarta‘o Balapovio.

REKLAMA

Jos pasas buvo paimtas ir ji buvo verčiama dirbti 17 valandų pamainas 7 dienas per savaitę. Moteriai valgyti duotas tik tik pasenęs maistas ir vaikų palikti likučiai.

Moteris, kalbanti tik Hindi kalba, daug kartų bandė susisiekti su policija, tačiau ją nuolat grąžindavo skriaudėjams.

Neraštinga moteris atvko į Jungtinę Karalystę ieškodama geresnio gyvenimo, tačiau dėl nežmoniško “darbdavių” elgesio liko prikaustyta prie invalido vežimėlio.

REKLAMA
REKLAMA

Moters “šeimininkė” buvo Shashi Obhrai. Ant indės kūno matyti įdrėskimų žymės, nudeginimai. Ji taip pat grasino “vergę” nužudyti ir užkasti sode.

Per daugiau nei dvejus metus moteris iš “šeimininkų” gavo vos 2 tūkstančius svarų, kuriuos ji išsiuntė savo šeimai. Pasak teisininkų, atsižvelgiant į tai, kiek valandų ji dirbdavo, per šį laiką ji galėjo uždirbti apie 170 tūkst. svarų.

Dėl sužeidimų moteris kelis kartus buvo nugabenta į ligoninę.

Croydon karūnos teismui buvo pranešta, kad ji bandė susisiekti su policija ir kitomis organizacijomis, tačiau jos prašymai buvo ignoruojami. Vieną kartą profesionali vertėja policijai pasakė, kad moteris meluoja, ir kad tai įprastas dalykas Indijoje.

Šiuo metu S. Obhrai, S. Yousuf ir Enkarta‘ui Balapoviui pareikšti kaltinimai; laukiama teismo.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų