REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šeštadienį Vokietijoje buvo tęsiamas 30 „Bundesliga“ turas. Jame triuškinančias pergales iškovojo Miuncheno „Bayern“ ir Lėverkuzeno „Bayer“ klubai.

REKLAMA
REKLAMA

Jau Vokietijos čempionų vardą užsitikrinęs „Bayern“ klubas svečiuose net 6-1 įveikė „Hannover“ komandą. Pirmasis mačo įvartis buvo pelnytas 16 minutę, kai kamuolį į savus vartus nukreipė Larsas Stindlas ir „Bayern“ pradėjo pirmauti.

REKLAMA

Po septynių minučių Franckas Ribery padidino bavarų persvarą, o prieš pat pertrauką trečią klubo įvartį įmušė Mario Gomezas. Tas pats puolėjas 62 minutę įmušė ir ketvirtą „Bayern“ įvartį.

71 minutę „Bayern“ pradėjo visiškai triuškinti savo varžovus, kadangi įvartį įmušė ir Claudio Pizarro. 84 minutę Andre Hoffmannas sušvelnino rezultatą, bet jau po dviejų minučių C.Pizarro atstatė penkių įvarčių pranašumą ir „Bayern“ šventė triuškinančią pergalę.

REKLAMA
REKLAMA

„Bayer“ klubas taip pat savo sirgaliams sukūrė tikrą šventė, nes net 5-0 įveikė „Hoffenheim“ ekipą, kuri jau nuo 23 minutės liko dešimtyje, nes raudoną kortelę gavo Eugenas Polanskis.

„Bayer“ klube po du įvarčius pelnė Stefanas Kiesslingas ir Andre Schurrle, o vieną pridėjo Stefanas Reinartzas.

Dortmundo „Borussia“ klubas taip pat šventė pergalę, kai 2-0 įveikė „Mainz“ klubą, o įvarčius nugalėtojams pelnė Marco Reusas ir Robertas Lewandowskis. „Hamburger“ klubas dėka dviejų Rafaelio van der Vaarto įvarčių 2-1 įveikė Diuseldorfo „Fortuna“ ekipą, o Frankfurto „Eintracht“ 1-0 įveikė Gelzenkircheno „Schalke“ ekipą.

Po šios dienos mačų ypač suaktyvėjo kova dėl ketvirtos vietos. Joje esantis „Schalke“ klubas turi 46 taškus, tačiau po to einantis „Freiburg“ ir „Eintracht“ turi tik tašku mažiau. Trečią vietą užima „Bayer“ klubas su 53 taškais, o „Borussia“ su 61 tašku yra antra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų