REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Subaru“ markė daugeliui automobilių entuziastų neatsiejama nuo bokser tipo variklių ir per patirtį ralio varžybose ištobulintos keturių ratų pavaros. Tai yra skiriamieji bruožai, kuriuos vis dar paveldi dauguma paties gamintojo sukonstruotų modelių. BRZ kupė yra viena iš išimčių kartu su keletu automobilių, kuriems gamos formavimo sumetimais buvo prilipdyti „Subaru“ ženkliukai.

REKLAMA
REKLAMA

Šiais vienaeilių keturcilindrių motorų ir priekinių varomų ratų laikais, „Subaru“ automobiliai tampa vienais iš mechaniškai radikaliausių mešinų, kurias galima įsigyti visiškai naujas. Pasirinkti gerai žinomą modelį galima su horizontaliu šešių arba keturių cilindrų varikliu, su turbokompresoriumi arba be jo, kartu su simetrine keturių ratų pavara, kuri užtikrina, kad neužstrigsite gausiai apsnigtoje stovėjimo aikštelėje ir nenuobodžiausite, jei tik galėsite tam skirti laiko bei degalų.

REKLAMA

Be abejonės, „Subaru“ didžiuojasi tuo, kad vis dar yra technologiškai nepriklausoma kompanija. Populiarindami svarbiausias prekės ženklo vertybes kompanijos atstovai parengė visą seriją reklaminių klipų, kuriuose įtraukti mimai ir gausybė nuotaikingų animacinių siužetų, turinčių įrodyti konstrukcijos pranašumą.

Demonstruojami visiškai paprasti standartinio vienaeilio ar „V“ tipo variklio modeliai, kurie dėl aukštesnio svorio centro posūkiuose griūna ant šono. Taip pat rodoma, kad šie motorai toli gražu neveikia taip sklandžiai kaip bokser tipo agregatai ir todėl yra prastesni. Panaši idėja atkartojama visuose devyniuose žemiau pateiktuose vaizdo klipuose:

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų