REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Spaudoje pasirodė ganų, kad antrojoje Prancūzijos lygoje („Ligue 2“) šiuo metu žaidžiantis „Monaco“ klubas ketina pas save prisivilioti Madrido „Real“ treneriu dabar dirbantį Jose Mourinho.

REKLAMA
REKLAMA

J.Mourinho paskutiniu metu supa daug gandų. Jis jau ilgą laiką siejamas su išvykimu iš „Real“ ekipos, o jo paslaugomis domisi daugybę klubų, tarp kurių yra ir jo buvęs klubas Londono „Chelsea“.

REKLAMA

Tačiau neseniai spauda skelbė, kad J.Mourinho netenkina „Chelsea“ sąlygos ir jis atmetė jų pasiūlymą. Taigi dabar Anglijos dienraščiai rašo, kad į kovą dėl portugalo stojo turtingasis „Monaco“ klubas.

„The Daily Mirror“ tikina, kad Rusijos milijardierius Dmitrijus Rybolovlevas, kuriam priklauso „Monaco“ ekipa, nori už komandos vairo matyti būtent J.Mourinho. Jam Rusijos verslininkas ketina suteikti neribotą pinigų kiekį ir leisti pačiam suformuoti komandą.

Priminsime, kad šiuo metu „Monaco“ ekipai vadovauja garsus italas Claudio Ranieri ir jam vadovaujant „Monaco“ antrojoje Prancūzijos lygoje kol kas užima pirmą vietą ir turi penkių taškų pranašumą prieš artimiausią persekiotoją.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų