REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Londono „Chelsea“ klubas kartu su didžiausia sporto avalynės gamintoja Europoje „Adidas“ pristatė naują kito sezono „mėlynųjų“ namų rungtynių aprangą, kuri prekyboje pasirodys jau gegužės 15 dieną.

REKLAMA
REKLAMA

Kompanija „Adidas“ pasirūpino, kad nauja apranga tinkamai kontroliuotų ir šilumą, ir drėgmę, todėl futbolininkai žaisdami nejaus jokio diskomforto. Kaip ir įprastai, sostinės komandos marškinėlių spalva išliks tos pačios spalvos - mėlyna.

REKLAMA

Oficialiai pristatyta nauja „Chelsea“ apranga sulaukė daug dėmesio. Šiam šedevrui pagyrų negailėjo ne tik Londono ekipos gerbėjai, bet ir patys futbolininkai.

Naujos „Chelsea“ aprangos pristatymo fotosesijoje dalyvavo Juanas Mata, Fernando Torresas, Johnas Obi Mikelis, Davidas Luizas, Gary Cahillas, Demba Ba, Victoras Mosesas, Branislavas Ivanovičius, Ramiresas, Ryanas Bertrandas, Ashley Cole‘as, Cesaras Azpilicueta, Oriolas Romeu, Oscaras, Hernique Hilario ir Petras Čechas.

Kad ir kaip bebūtų keista, fotosesijoje nedalyvavo komandos veteranas Frankas Lampardas, todėl daugeliui Londono klubo gerbėjų tai sukėlė įtarimų, jog futbolininkas po šio sezono gali palikti „mėlynųjų“ gretas.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų