REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Pirmą kartą Lietuvoje vyksiančių tokio lygio futbolo varžybų oficialiu automobiliu tapo „Toyota", praneša LFF. Ketvirtadienį Vilniuje „Toyota Baltic" atstovai bendradarbiavimo sutartį su Europos U-19 čempionato organizaciniu komitetu pasirašė ne bet kur, o būtent futbolo aikštėje.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš sudedant parašus, Lietuvos futbolo federacijos stadione naujieji „Toyota" automobiliai „RAV4" ir „Prius" su didžiuliais futbolo kamuoliais įmušė po simbolinį įvartį. Nuo šiol šie automobiliai jau pereina į futbolo komandą - jie atiteks Europos U-19 čempionato organizatoriams.

REKLAMA

Futbolas - neabejotinai populiariausia sporto šaka Europoje. Malonu, jog futbolo šventė ir perspektyviausi žemyno žaidėjai šią vasarą keliaus po Lietuvą. Linkime, jog kelionės su „Toyota" visiems neprailgtų ir būtų komfortabilios bei saugios", - sakė „Toyota Baltic" vadovas Osvaldo Valentini.

Rengiantis čempionatui bei jo metu „RAV4" ir „Prius" automobiliai tarnaus jau ne stadionuose, o už jų ribų - į varžybas liepos mėnesį atvyks ne tik septynios užsienio rinktinės, bet ir būrys futbolo teisėjų, organizatorių, transliuotojų bei žurnalistų.

REKLAMA
REKLAMA

„Čempionato metu sulauksime šimtų svečių, kurie turės keliauti tarp trijų turnyro miestų - Kauno, Alytaus ir Marijampolės. Juose bus sužaista 15 rungtynių, įvyks keliskart daugiau treniruočių. Džiaugiamės, kad „Toyota" sutiko prisidėti ir palengvinti kelionių krūvį", - sakė Europos U-19 čempionato direktorius Mindaugas Verbickas.

„Toyota" - šiuo metu didžiausia automobilių gamintoja pasaulyje. Su Lietuvos futbolu šios bendrovės atstovai bendradarbiauja jau daugelį metų.

Europos U-19 čempionatas vyks nuo liepos 20 iki rugpjūčio 1 dienos. Šeimininkės teisėmis čempionate debiutuos Lietuvos U-19 rinktinė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų