REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio 9 d. Kaune vyksiančio pirmojo tarptautinio, kasmetinio renginio „Kauno maratonas 2013“ dalyviai dėvės oficialią aprangą. Renginio partneris, sportui skirtos aprangos gamintojas iš Lietuvos „Thermowave“, aprengs pirmuosius 500 sportinių distancijų dalyvius marškinėliais, užtikrinančiais maksimalų komfortą bėgikams, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

„Palaikome aktyvaus laisvalaikio idėją, patys dalyvaujame įvairiuose sporto renginiuose, todėl džiaugiamės, kad mūsų mieste turėsime tokio masto renginį. Tikime, kad mūsų apranga padės siekti geriausiu rezultatų, nes šie marškinėliai yra ne tik gražūs, bet ir funkcionalūs“, - sakė Audrius Pocius, „Thermowave“ prekės ženklo vadovas.

REKLAMA

Kauniečių gaminama sportui ir aktyviam laisvalaikiui skirta apranga yra gerai žinoma Lietuvoje ir kaimyninėse valstybėse. Ją renkasi tiek šalies rinktinių sportininkai, tiek ekstremalaus sporto mėgėjai, ar tiesiog aktyviai sportuojantys – slidinėjantys, važinėjantys dviračiais, bėgiojantys, ar plaukiantys baidarėmis.

Minkšti, ploni, gerai praleidžiantys orą, išgarinantys drėgmę nuo odos į išorinius sluoksnius, „Thermowave“ gaminiai idealiai tinka aktyviai sportuojantiems, nes nevaržo judesių ir palaiko optimalią kūno temperatūrą.

REKLAMA
REKLAMA

„Thermowave“ marškinėlius galės išbandyti 500 „Kauno maratonas 2013” dalyvių, kurie pirmieji užsiregistruos maratono, pusės maratono ir 10 km bėgimams.

„Kauno maratonas – daugiau nei bėgimas!“

„Kauno maratonas 2013” – tai pirmas kasmetinis, tarptautinis maratono bėgimas Kaune, vyksiantis birželio 9 dieną Kaune. Maratono organizatoriai – VšĮ „Kauno maratono klubas“ – tikisi, kad „Kauno maratonas“ taps vienu iš dviejų didžiausių bėgimo renginių Lietuvoje bei didžiausia sporto švente Laikinojoje sostinėje ir laukia daugiau nei 2000 dalyvių iš Lietuvos bei užsienio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Kauno maratonas“ - skirtas visiems, nepaisant amžiaus, profesijos, įsitikinimų ar fizinio pasirengimo. Tai sporto šventė, kurios tikslas suvienyti miestiečius ir sporto entuziastus, skatinti socialinį ir fizinį aktyvumą, formuoti sveikos gyvensenos tradicijas Lietuvoje.

Atsižvelgdami į kiekvieno pasirengimą, „Kauno maratone“ galima rinktis prestižine laikomą maratono distanciją, pusės maratono, 10 km bėgimus ar komandinę „Gera dovana“ estafetę. Ypatingas dėmesys skiriamas komandiniam bėgimui – skaitlingiausia komanda bendrai įveikusi daugiausiai kilometrų bus apdovanota Kauno miesto mero taure.

REKLAMA

Numatytas maratono trasos maršrutas: Žalgirio arena – Karaliaus Mindaugo prospektas, Vytauto Didžiojo (Aleksoto) tiltas, Aleksoto g., Rotušės aikštė, A. Jakšto g., Pilies g., Santakos parkas, Prieplaukos krantinė, Nemuno krantinė iki A. Juozapavičiaus pr., Karaliaus Mindaugo prospektas, Nemuno sala.

Šeimoms ir patiems mažiausiems, linksmiausiems bei azartiškiausiems skiriamas linksmasis „Tichė“ šeimų 1,2 km arba 3,6 km bėgimas Nemuno saloje. Čia taip pat vyks įvairūs renginiai, koncertai, mugės, bus vedamos paskaitos, treniruotės, skleidžiama informacija apie fizinio aktyvumo naudą sveikatai. Renginio globėjai - visų laikų geriausias Lietuvos lengvaatletis Virgilijus Alekna, Kauno miesto savivaldybė ir Kauno meras Andrius Kupčinskas.

Registruotis į renginį galima www.kaunasmarathon.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų