REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Microsoft“ pranešė pristačiusi virtualių kompiuterių ir virtualių tinklų paslaugas „Windows Azure Infrastructure Services“ (IaaS). Šios naujos paslaugos leidžia perkelti taikomąsias programas į debesį tokias, kokios jos yra, teigiama bendrovės pranešime. Pristačiusi šį sprendimą „Microsoft“ tapo vienintele debesijos paslaugų tiekėja, kuri siūlo visapusiškus hibridinius debesijos sprendimus. Šie sprendimai gali būti integruojami į esamą IT infrastruktūrą ir jai suteikti visus viešo debesies privalumus.

REKLAMA
REKLAMA

Vartotojai dabar gali naudotis „Windows Azure Infrastructure Services“ ir sumažinti arba visai atsisakyti investicijų į įrangą bendrovės viduje. Naujasis sprendimas užtikrina tris svarbiausius įmonių reikalavimus IT infrastruktūrai – greitį, mastą ir ekonomiją.

REKLAMA

Taip pat „Microsoft“ pranešė mažinanti savo virtualių mašinų ir debesijos paslaugų kainas 21-33 procentais. Bendrovė įsipareigoja siūlyti tokias pat plataus vartojimo paslaugų kaip skaičiavimo, saugojimo vietos ir duomenų perdavimo kainas kaip „Amazon Web Services“.

Nemokamai išbandyti „Windows Azure“ galima šioje svetainėje, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų