REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paryžiaus „Saint-Germain“ klubo svajonė šiame sezone laimėti bent du trofėjus žlugo, kadangi jie po vienuolikos metrų baudinių serijos su „Evian“ paliko Prancūzijos taurę („Coupe de France“) po ketvirtfinalio etapo.

REKLAMA
REKLAMA

PSG klubas šiose rungtynėse į aikštę išleido stiprią sudėtį. PSG greitai pelnė pirmą įvartį. Jau 9 minutę Davidas Beckhamas atliko tolimą perdavimą Christophe Jalletui, kuris jį perdavė Javierui Pastore ir šis atidarė savo klubo įvarčių sąskaitą.

REKLAMA

Visgi „Evian“ nežaidė nusileisti ir greitai į tai atsakė Mohammedo Radiu smūgių, kurį atrėmė PSG vartus saugojęs Nicolasas Douchezas. Po to jam teko atlaikyti ir Sabero Khelifa smūgį.

PSG pavojingai atrodė po standartinių situacijų, tačiau irThiago Silva, ir Alexo smūgiai buvo atremti „Evian“ vartininko Bertrando Laquaito.

Prieš pat pertrauką „Evian“ ekipai pavyko išlyginti rezultatą, o šį įvartį pelnė mūsų jau minėtas S.Khelifa. „Evian“ ir antrą kėlinį pradėjo aktyviai, tačiau pirmą pavojingą smūgį atliko Zlatanas Ibrahimovičius.

REKLAMA
REKLAMA

Kėliniui įpusėjus abiejų komandų žaidėjai ne kartą gelbėjo savo vartus Progas švaistė ne vienas klubas, todėl iki antro kėlinio įvarčių nebuvo. Sužaidus lygiosiomis buvo žaidžiamas pratęsimas.

Jo metu gerą progą turėjo Ezequielis Lavezzi, bet „Evian“ vartininkas laimėjo šią mikro dvikovą. 117 minutę „Evian“ įgavo ir kiekybinį pranašumą, nes už spyrį varžovui iš aikštės buvo išvarytas Thiago Motta.

Kai ir pratęsimas baigėsi lygiosiomis, komandos stojo mušti vienuolikos metrų baudinius. „Evian“ pirmuosius du įmušė nesunkiai, tuo metu Z.Ibrahimovičiaus ir T.Silva bandymai buvo nesėkmingi. Tuo „Evian“ klubas pasinaudojo ir laimėjo šią baudinių seriją rezultatu 4-1.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kitame ketvirtfinalio mače sunkią pergalę iškovojo „Bordeaux“ klubas, kuris svečiuose 3-2 įveikė „Lens“ ekipą.

14 mačo minutę „Lens“ pirmieji įmušė įvartį, tiesa, kamuolį į savus vartus įsimušė „Bordeaux“ vartininkas Cedricas Carrisso

Pirmajame kėlinyje Bordo miesto ekipa rezultato neišlygino, bet nesužaidus nei valandos tą spėjo padaryti Gregory Sertičius.

Sužaidus daugiau nei 80 minučių du įvarčius „Bordeaux“ klube pelnė puolėjas Cheickas Diabete ir nors rezultatą dar spėjo sušvelninti Zakarya Bergdichas, tačiau to „Lens“ komandai neužteko ir be PSG į Prancūzijos taurės pusfinalį dar pateko „Bordeaux“ bei vakar tą padarę „Troyes“ bei „Nancy“ klubai.

REKLAMA

 

Prancūzijos taurės ketvirtfinalio rezultatai:

„Evian“ 1 – 1 PSG (po vienuolikos metrų baudinių: 4-1)

8‘ [0 – 1] Javier Pastore

44‘ [1 – 1] Saber Khelifa 

„Lens“ 2 – 3 „Bordeaux“

14‘ [1 – 0] Cedric Carrasso

59‘ [1 – 1] Gregory Sertič

81‘[ 1 – 2] Cheick Diabete

86‘ [1 – 3] Cheick Diabete

90‘ [2 – 3] Zakarya Bergdich

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų