REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadieni vakare Vokietijoje buvo sužaistas antras Vokietijos taurės (DFB Pokal) pusfinalio mačas. Jame susitiko „Stuttgart“ ir „Freiburg“ klubai. Šias rungtynes rezultatu 2-1 laimėjo ir į finalą pateko „Stuttgart“ klubas.

REKLAMA
REKLAMA

Namuose žaidęs Štutgarto miesto klubas aktyviai pradėjo rungtynes. Jau po poros minučių virš vartų smūgiavo Martinas Harnikas, o kitos atakos metu Vedadas Ibisevičius sukėlė tikrą sumaištį prie „Freiburg“ vartų, tačiau pastarajai komandai pavyko apsiginti.

REKLAMA

Visgi 9 minutę „Stuttgart“ išsiveržė į priekį. Po labai gražios ir greitos atakos įvartį įmušė Arthuras Boka. Tačiau „Freiburg“ jau po penkių minučių išlygino rezultatą kai įvartį pelnė Janas Rosenthalis.

Toliau „Stuttgart“ klubas stengėsi vėl išsiveržti į priekį ir tai komandai pavyko padaryti 28 minutę. Smūgiu galva pasižymėjo M.Harnikas. Po šio įvarčio „Stuttgart“ ir toliau puolime atrodė pavojingiau, bet daugiau įvarčių iki pertraukos neįmušė nei jie, nei „Freiburg“ klubas.

REKLAMA
REKLAMA

Po pertraukos „Stuttgart“ ir vėl dominavo. V.Ibisevičius kėlinio pradžioje vos nepadidino savo ekipos pranašumo, tačiau kamuoliui įskrieti į vartus neleido „Freiburg“ gynėjas Pavelas Krmas.

Sužaidus apie 70 minučių prasidėjo „Freiburg“ atakų banga. „Stuttgart“ vartininkui Svenui Ulreichui teko atremti galingą Maxo Kruse smūgį. Po to „Freiburg“ atliko dar kelis išpuolius, bet „Stuttgart“ sėkmingai apsigynė.

Rungtynėms artėjant link pabaigos, sunkaus darbo gavo ir „Freiburg“ vartininkas Oliveris Baumannas, tačiau jis savo darbą atliko sėkmingai. Iki mačo pabaigos pulti stengėsi abi ekipos, bet daugiau įvarčių nebuvo.

Taigi pergalę iškovojęs „Stuttgart“ klubas pateko į Vokietijos taurės finalą ir jame dėl trofėjaus jie turės kautis su galinguoju Miuncheno „Bayern“ klubu.

 

Vokietijos taurės pusfinalio rezultatas:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų