REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausį į Stambulo „Galatasaray“ klubą persikėlęs olandas Wesley Sneijderis pratinasi prie turkiško karščio ir vietinės kultūros. 28 metų futbolininkas neslėpė, kad jam priprasti prie naujos šalies nebuvo lengva, bet palengva viskas išsisprendė.

REKLAMA
REKLAMA

Olandijos futbolo rinktinės nario teigimu, Turkijos komanda iš jo puikių rezultatų tikėjosi vos atvykus, todėl Wesley treniruotėse teko gerokai paplušėti, kad kuo greičiau perprastų „Gala“ žaidimo filosofiją.

REKLAMA

„Vos atvykus iš manęs buvo tikimasi labai daug. Gero žaidimo tikėjosi ne tik klubas, bet ir aš pats. Prisitaikyti buvo išties labai sunku. Man viskas buvo nauja, net aikštėje žaidžiau ne pagal komandos derinius“, - atviravo buvęs „Inter“ narys.

„Dabar čia jaučiuosi kaip namie ir esu laimingas“, - tikino W.Sneijderis.

 

Pirmoje šio sezono pusėje W.Sneijderis žaidė Italijoje, kur vilkėjo Milano „Inter“ komandos marškinėlius. Deja, futbolininkas susikivirčijo su klubo prezidentu Massimo Moratti ir olandas per pusmetį sužaidė tik aštuonerias rungtynes.

Vos persikėlęs į Turkiją saugo pozicijos žaidėjas užsitarnavo vietą startinėje „Galatasaray“ komandos sudėtyje. Per sužaistas 15 rungtynių Wesley įmušė jau keturis įvarčius bei atliko vieną rezultatyvų perdavimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų