REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Išties yra daugybė priežasčių, dėl kurių vartotojai nemėgsta „Windows 8”, tačiau didžiausia problema be jokios abejonės yra naujasis pradžios langas. Jis nepatiko daugeliui, tad dažnas vartotojas tiesiog nusprendė pasilikti su „Windows 7” ir nepereiti prie „Windows 8”.

REKLAMA
REKLAMA

Kad ir kaip „Microsoft“ nori proteguoti naująjį pradžios langą, ji turi pripažinti, jog „išmušti“ įpročių tiesiog nepavyksta. Teigiama, jog artėjanti nauja „Windows“ versija, žinoma tiek „Windows 8.1”, tiek ir „Windows Blue“ vardais, išspręs šią problemą jau šiais metais.

REKLAMA

Labiausiai vartotojai nepatenkinti tuo, jog užsikrovus kompiuteriui išvysta naująjį pradžios langą. Pereiti prie įprasto darbastalio (angl. desktop) galima, bet šis perėjimas erzina. Taigi „Windows 8.1” turės funkciją, kuri leis iškart patekti į darbastalį be naujojo pradžios lango.

Kalbama, jog kartu su darbastaliu grįš ir „Start“ juosta, kurios „Windows 8” trūksta. Pakeitimai daromi neva dėl to, kad vartotojai iš „Windows 7” pereitų į „Windows 8.1”, o apie šią idėją susimąstytų ir verslo atstovai. Būtent pastariesiems labiausiai ir kliūna naujas pradžios langas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų