REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Siunčiant dovanas per sparčiai populiarėjančią mobiliąją platformą „Gifty“ nuo šiol galima atsiskaityti naudojantis ir elektroninių pinigų sistema Mokėjimai.lt. Tai padaryta siekiant suteikti vartotojams daugiau patogumo ir operatyvumo.

REKLAMA
REKLAMA

„Siekiame, kad dovanų pirkimas per „Gifty“ vyktų kuo paprasčiau, todėl integravome ir naujų galimybių suteikiančią atsiskaitymų sistemą Mokėjimai.lt. Dabar mūsų paslaugų vartotojai gali dar patogiau atsiskaityti už siunčiamas dovanas“, – sako „Gifty“ vadovas Ilja Polivanovas.

REKLAMA

Savo ruožtu sistemos Mokėjimai.lt kūrėjai ir vadovai pabrėžia, kad galimybė atsiskaityti už dovanas, siunčiamas per „Gifty“, kuria ne tik pridėtinę vertę Mokėjimai.lt klientams, bet ir suteikia impulsą naujai elektroninės komercijos šakai.

„Startuoliai iš „Gifty“ parodė, kad elektroninės prekybos rinkoje dar yra perspektyvių nišų, o mes rodome, kad yra daugybė patogių ir pažangių elektroninio atsiskaitymo būdų“, – sako sistemos Mokėjimai.lt vadovas Kostas Noreika.

„Gifty“ yra nemokama programėlė išmaniesiems telefonams, kuriuose įdiegta „Android“, iOS arba „Windows Phone“ operacinė sistema. Per šią programėlę galima siųsti dovanas ne tik kitų išmaniųjų, bet ir paprastesnių telefonų savininkams. Dovanoti galima įvairiausių dalykų – nuo kavos puodelio iki bilietų į koncertą ar kiną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų