REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Būsite energingesni nei paprastai – imkitės spręsti painius reikalus. Tai puikus laikas pasikalbėti su vadovu apie jūsų karjeros perspektyvas.

Avinas Būsite energingesni nei paprastai – imkitės spręsti painius reikalus. Tai puikus laikas pasikalbėti su vadovu apie jūsų karjeros perspektyvas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Imkitės šiandien siūlomų naujų darbų ar pareigų: tai - pergalės metas, kai permainos į naudą. Būkite atidesni mylimam žmogui, sutuoktiniui, ir jūsų santykiai taps įdomesni. Vakaras tinkamas pakovoti ir už mylimo žmogaus pripažinimą.

REKLAMA

Dvyniai Pavyks keisti įvykius į juos tiesiogiai nesikišant – jums padės draugai, tarpininkai. Palanku ieškoti rėmėjų, investuotojų. Galite sužinoti svarbią paslaptį, suprasti, kokie nepaprasti gabumai jumyse dar slepiasi.

Vėžys Įsiklausykite į intuiciją – tai pergalės diena, tačiau ji ateis keistu, net paslaptingu keliu. Todėl pasiduokite srautui, tikėkite pirmu įspūdžiu, pirma mintimi. Svarbių reikalų tvarkymo rytdienai neatidėkite.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Reikalų neskubinkite, pagalbos neieškokite – svarbius reikalus tvarkykite patys. Neišsigąskite, jei kas nors prikiš neįvykdytus įsipareigojimus, aptiks kompromituojančių dalykų – tai duos naudos (padės suprasti, ko jums reikia imtis, o ko ne).

Mergelė Geras laikas spręsti finansines problemas, pasirašyti svarbius dokumentus. Verta pirkti brangius daiktus, buitinę techniką, sportinius automobilius.

Svarstyklės Taps lengviau. Tiesa, šiandien geriau tik ruoštis būsimoms pergalėms ir avantiūroms, konkrečius veiksmus verta atidėti kitoms dienoms. Palanku pirkti vertingos buitinės technikos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Dvilypė diena, kai gali stigti jėgų ir gero ūpo. Vis dėlto nesėdėkite rankų sudėję, nors veikti gal ir nesinorės. Daugiau laimėsite, jei remsitės partneriais. Šiandien palankiau veikti per neoficialius kanalus.

Šaulys Reikalai pajudės sparčiau, bet kiek kitaip nei planavote. Tinkamas laikas avantiūroms veikloje. Gerai tikrintis sveikatą.

Ožiaragis Šiandien itin svarbu su partneriais aptarti reikalus, veiklos planus. Būkite atidūs ir sutuoktinio nuomonei – ko gero, išgirsite įdomių ir vertingų dalykų. Būtinai susitelkite: derėtų imtis sunkių, atsakingų darbų. Tai palankus metas iš esmės susitvarkyti namuose. Tinkama diena tikrintis sveikatą.

REKLAMA

Vandenis Šiuo metu jūsų partneriai (gal ir priešai) taps stipresni už jus, tad geriau vengti atviros kovos, konfliktų, siekti kompromisų. Gera diena rizikuoti, ypač jei tam pritars jūsų sutuoktinis ar dalykiniai partneriai.

Žuvys Apgalvota rizika pasiteisins, reikalai pakryps jums naudinga linkme. Palankus laikas ieškoti naujo pinigų šaltinio, alternatyvių būdų užsidirbti – jūsų galimybės tikrai dar neišsemtos.

Šaltinis vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų