REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jubiliejinis orgazmas (N-18)

Seksas šeštadienį ryte skiriasi nuo sekso trečiadienį vakare. Ir vis dėlto, jei dienos paprastos, tai ir seksas greičiausiai bus paprastas. Įsigilink į penkias situacijas, kurios galbūt padės tau pamaloninti draugę.

REKLAMA
REKLAMA

Ginčas

Visi žino, kad mylėtis geriau nei peštis. Merginos irgi žino, koks smagus po audringo santykių aiškinimosi būna susitaikymo orgazmas. Tai ir padovanok jį jai, beje, visai nesavanaudiškai, nieko už tai nereikalaudamas. Jei dama svaidėsi keptuvėmis ir puodais, vadinasi, adrenalino ir kitų stipriai veikiančių medžiagų jos kraujyje tikrai padaugėję ir baigti bus kur kas lengviau. Svarbiausia sąlyga - procesas tave turi jaudinti ne mažiau negu ją. Nebandyk jos apgauti garsiai čepsėdamas ir neužmiršk - šiandien ji mėgaujasi, o tu pasiaukojamai rūpiniesi jos orgazmu.

REKLAMA

Jūsų data

Tikriausiai žinai, kad valstybinės šventės, net pačios svarbiausios, jai reiškia kur kas mažiau nei jūsų jubiliejai (9 su puse savaitės nuo pažinties pradžios, data, kai ji pirmąsyk pažino tave kaip vyrą, ir t.t.). Ypatingas seksas ypatingos datos proga - tai net ne seksas. Pagrindinis erotinio masažo - o tu būtent tuo ir užsiimsi - principas yra pirmąsias 15-20 min. visaip vengti kontakto su svarbiausiomis erogeninėmis zonomis (krūtine ir lyties organais). Pradėti reikėtų nuo nugaros. Glostymas delnu ir pirštų galiukais, profesionalų nuomone, yra universaliausias būdas, kuriuo pradedamas ir baigiamas kiekvieno kūno plotelio masažas. O toliau jau pats spręsk, kur nukreipti savo rankas. Svarbiausia - neprarask kontakto su kūnu: viena ranka būtinai liesk jį, kol kita sieki masažo aliejaus, rankšluosčio ar amoniako (nuo jausmų pertekliaus ji gali ir apalpti)...

REKLAMA
REKLAMA

Nepelnytai aplenktos zonos - pakaušis, kaklo, pečių apačia nugaros pusėje, pati nugara, pirštų galiukai - reikalauja ypatingo dėmesio. Ak, tiesa, dar kojos! Pėdų masažas nusipelno atskiro straipsnio, bet kol kas pakaks atsiminti tiek: taškas, esantis po nykščio pagalvėle, atsakingas už seksualinį susijaudinimą. O baigiamąjį akcentą uždėk suradęs tašką vidurinėje pilvo linijoje, tiesiai virš gaktikaulio krašto. Stimuliuojant jį galima sustiprinti orgazmą, kuris, patikėk, tikrai ne už kalnų.

Vestuvės

Pirmoji naktis ne tokia baisi, kaip apie ją rašoma romanuose. Juolab kad dauguma žeminančių procedūrų, tokių kaip skaistybės diržo atrakinimas ir kruvinų paklodžių demonstravimas giminėms ir kaimynams, jau praeitis. Tačiau paprakaituoti vis dėlto teks. Seksologai rekomenduoja prieš einant į santuokų rūmus "iškrovos savaitę" - septynios susilaikymo dienos suteiks tau reikiamo azarto. Tą šviesią dieną, tiksliau, naktį, tiesiog privalai būti princas ant balto žirgo. Beje, jokių rimbų, kamanų, antrankių ir kitokių ekstremalių priemonių. Viskas turi būti maksimaliai dorybinga, delikatu ir... ypatinga. Va paskutinis punktas ir yra tos nakties ašis. Kaip padaryti tai, ką jau esi daręs tūkstančius kartų, taip, kad sukurtum pirmo karto iliuziją? Nepatikėsi, bet svarbiausias pirmosios nakties akcentas - vieta. Idealus variantas - jaunavedžių liuksas (vien šis derinys jai gali sukelti audringą ir ilgą orgazmą). Nors tam tinka ir bet kuri kita patalpa, svarbu, kad tai nebūtų įgrisęs miegamasis, kur visur, net ant sienų apmušalų, matyti erotinių batalijų pėdsakai. Milijonai raudonų rožių, tūkstančiai žvakių ir lova su baldakimu taip pat labai tiks.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ir nereikia viltis, kad nuotaka, padauginusi šampano, neatkreips dėmesio į dekoro trūkumus. Beje, tau pačiam naudinga pakontroliuoti, kad tavoji, dabar jau teisėta, antroji pusė apie vidurnaktį nebūtų nusitašiusi kaip šiaučius. Medikai jau pavargo kartoti: taip, alkoholis tirpdo kompleksus ir tabu, antra vertus, blokuoja daugelio receptorių darbą ir orgazmą. Pirmąją naktį taip ir nepatyrusi pasitenkinimo, pati romantiškiausia mergina susimąstys - negi šiam niekšui ketinu skirti geriausius savo metus?

Išsiskyrimas

Finalinis seksas gali būti dvejopas - "geriau nebūna" ir "blogiau nesugalvosi". Viskas priklauso nuo tikslų, kuriuos užsibrėžei. Pirmos kategorijos intymūs santykiai (su perspektyva retkarčiais būti apdovanotam draugišku seksu) turi būti įtaigūs. Visos pozos, kai partneriai žiūri vienas kitam į akis, ne tik labai veiksmingos, bet ir nuspalvintos nostalgijos. Kuo daugiau sentimentalių asociacijų, tuo geresnis orgazmas jos laukia. Seksologai įsitikinę: moters pasitenkinimo centras tiesiogiai susijęs su smegenų sritimis, atsakingomis už emocinius išgyvenimus.

REKLAMA

Na, o jei neketini daugiau matytis su savo buvusiąja, tiks antrasis variantas. Turbūt supratai, kad turi elgtis kuo blogiau. Užmiršk viską, ką gero buvai išmokęs, ir prisimink tai, kas ją erzina.

Atostogos

Privalomas kurortinės programos punktas - sekso maratonas. Nors su atostogomis paprastai siejama per daug vilčių, ji iš tavęs laukia tikrai ne standartinių frikcijų, taigi pasistenk išsilaikyti mažiausiai valandą, visokiais būdais stenkis pratęsti malonumą. Ir nenuvertink savęs - Kalifornijos universiteto mokslininkai išaiškino, kad pakartotiniam lytiniam aktui dauguma atvejų tereikia šilumos ir šiek tiek stimuliacijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų