REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį, balandžio 16 d. „Peugeot“ kompanija pranešė, kad dėl pardavimo tinklo išplėtimo strategijos Baltijos šalyse „KW Bruun Baltic“ taps nauju oficialiu prancūzų markės produkcijos importuotojas Lietuvos rinkoje.

REKLAMA
REKLAMA

„KW Bruun Baltic“ tuo pačiu metu importuos „Peugeot“ į visas tris Baltijos šalis, taigi sieks kuo geriau pristatyti šią automobilio markę visame regione. Tai patvirtina, pradedant nuo 2008 metų, pardavimų Estijoje ir Latvijoje rezultatai.

REKLAMA

Sutarties tarp „Liondoros“ ir „Peugeot“ galiojimas pasibaigė sausio 31 dieną, ir įmonė planuoja ir toliau būti aktyviu profesionaliu markės prekybininku Lietuvos rinkoje.

„Gamintojo sprendimas tapo savotišku mūsų ištikimybės verslui ir mūsų gebėjimų pripažinimu. Tikime, kad ankstesnė patirtis ir orientuota į klientą strategija užtikrins geresnes sąlygas esamiems ir būsimiems „Peugeot“ klientams kaip naujo automobilio pirkimo, taip ir kokybiško tolesnio aptarnavimo klausimais“, − pasakė „KW Bruun Baltic“ vykdomasis direktorius Rasmusas Tali.

REKLAMA
REKLAMA

R. Tali taip pat pridūrė, kad importuotojo pakeitimas jau esamiems klientams nesukels didelių pakeitimų. Ankstesni „Peugeot“ klientai, kontaktuojant su įmone, galės naudotis jau turimų atstovybių paslaugomis. „Jau greitai mes įvesime į Lietuvos rinką daugybę naujų produktų, įvairius patrauklius pasiūlymus, susijusius su mūsų ambicingais planais padidinti „Peugeot“ rinkos dalį ir klientų pasitenkinimą“,− sakė jis.

„Peugeot“ gamą kartu su specialiomis versijomis jungia dabar sudaro 26 modeliais. 2013 m. gamintojas savo gerbėjus pradžiugins 301, 2008 naujovėmis, taip pat naujomis RCZ, „208 GTi“, 308 bei atnaujintais 3008 ir 5008.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų