REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Miunchene, Vokietijoje, vykstančios parodos „Bauma“ metu pristatytas naujasis „Volvo FMX“. „Statybų segmentui skirtas „Volvo FMX“ dabar dar geresnis tvirtumo, valdomumo ir dizaino atžvilgiu. Viskas patobulinta atsižvelgiant į vairuotojų poreikius“, – sako „Volvo Trucks“ prezidentas Claesas Nilssonas.

REKLAMA
REKLAMA

Dėmesio centre – vairuotojas

Kuriant naująjį „Volvo FMX“, daug dėmesio skirta statybų aikštelėse dirbančio vairuotojo darbo vietai. Kabinos vidus yra visiškai naujas, o įdiegtos naujovės palengvina vairuotojo darbą ir padidina jo našumą.

REKLAMA

„Novatoriška „Volvo“ dinaminio vairavimo sistema yra puikus patobulinimas – ypač statybų segmento vairuotojams. Ji užtikrina mažesnę apkrovą vairuotojų raumenims, taip pat apsaugo nuo kaklo, rankų ir nugaros skausmų. Net važiuojant mažu greičiu, sunkiai pakrautą sunkvežimį vairuoti taip lengva, kad tai galima daryti vienu pirštu“, – teigia C. Nilssonas.

Dar viena svarbi naujovė – galinės pneumatinės pakabos sistema, kuri išsiskiria didesniu patogumu ir dėl didelės prošvaisos užtikrinamu puikiu pravažumu.

REKLAMA
REKLAMA

„Volvo Trucks“ taip pat siūlo specializuotų mokymų kursą vairuotojams, dirbantiems statybų segmente.

Didesnis našumas

„Dauguma naujovių padidina sunkvežimio našumą ir patvarumą – tai, kas labai svarbu statybų sektoriaus klientams. Pristatėme naują pneumatinės pakabos sistemą, kuri suteikia puikias valdomumo savybes būtent statybų aikštelėse“, – paaiškina C. Nilssonas.

Naujo „Volvo FMX“ kabina pagaminta iš labai tvirto plieno. Kad naujasis „Volvo FMX“ būtų tinkamas darbui sunkiai pravažiuojamose statybų aikštelėse, visa priekinė sunkvežimio konstrukcija buvo suprojektuota iš naujo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

FMX – jau rudenį

„Mūsų platų, specifiniams klientų poreikiams pritaikytų gaminių ir paslaugų asortimentą papildęs naujasis „Volvo FMX“ be jokių abejonių yra geriausias statybos darbams skirtas sunkvežimis rinkoje“, – teigia C. Nilssonas.

Serijinė naujojo „Volvo FMX“ gamyba Europoje bus pradėta 2013 m. rugsėjį.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų