REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Draudikų statistika rodo, kad mūsų šalies jaunimas privalomąjį vairuotojų draudimą dažniausiai perka internetu. Draudimo bendrovės „PZU Lietuva“ duomenimis, 60 proc. apsidraudusiųjų internetu yra žmonės iki 35 metų.

REKLAMA
REKLAMA

Internetas jauniems žmonėms tampa pagrindiniu draudimo kanalu. Tai mums leidžia sparčiai auginti internetu sudaromų draudimo sutarčių skaičių. Kartu tai skatina perkelti į internetą vis daugiau draudimo paslaugų – pavyzdžiui, sutekti klientams galimybę internetu pranešti apie draudžiamąjį įvykį“, − teigė naujų kanalų plėtros vadovas Tomas Juknevičius.

REKLAMA

Per 2013 m. pirmąjį ketvirtį bendra „PZU Lietuva“ draudimo internetu apyvarta ūgtelėjo 60 proc., ir net 75 proc. internetu automobilius apsidraudusių klientų čia vėl sugrįžta atnaujinti sutarčių.

Jis atkreipė dėmesį, kad draudimas internetu šiandien iš kompiuterių persikelia į mobiliuosius įrenginius. 2013 m. pradžioje draudimo svetainės epzu.lt lankytojų srautas iš mobiliųjų įrenginių išaugo 134 proc.

T.Juknevičiaus teigimu, auga ir specialios draudimo programėlės išmaniesiems telefonams populiarumas. „Programėle „PZU pagalba“ ypač praverčia atsitikus draudžiamajam įvykiui, kai mobiliuoju įrenginiu klientas gali greitai nustatyti tikslią įvykio vietą ir išsikviesti pagalbą“, − pasakojo ekspertas.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų