REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kepenų transplantaciją ištvėręs ir po ilgos pertraukos sėkmingai rungtyniaujantis Ispanijos „Barcelona“ komandos gynėjas Ericas Abidalis pareiškė, kad sunkiu metu jis niekada negalvojo apie mirtį. 33 metų futbolininkas įsitikinęs, jog visa tai sprendžia Dievas.

REKLAMA
REKLAMA

Prancūzas atskleidė, kad jam teko ištverti net penkias operacijas, kurios gynėjui kėlė labai daug skausmo. Futbolininkas teigė, jog tokia ištverme stebėjosi netgi daktarai.

REKLAMA

„Niekada negalvojau apie mirtį, nes žinau, kad visa tai sprendžia Dievas, - sakė prancūzas. – Pamenu, kad vieną sekmadienio vakarą pajutau skausmus ir nusprendžiau paskambinti daktarui, jog mane apžiūrėtų. Daug kalbėjome apie transplantacijas. Per trumpą laiko tarpą man teko ištverti keturias ar penkias operacijas“.

„Iš viso netekau 19-os kilogramų. Po ketvirtos operacijos daktarai man pasakė, kad mano skrandyje susikaupė daug skysčių. Jie stebėjosi, kaip aš pakėliau šitokį skausmą“, - kalbėjo E.Abidalis.

 

Šį sezoną E.Abidalis jau sužaidė dvi oficialias rungtynes. Abi jos – „La Liga“ čempionate, kuomet aikštėje pasirodė po keitimo.

Paskutinį kartą oficialiose rungtynėse prancūzas žaidė 2012 metų vasario 26 dieną. Futbolininkas į aikštę sugrįžo po daugiau nei metų pertraukos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų