REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tomas Andrejauskas, 12 metų kilęs karjeros laiptais akcinėje bendrovėje „Swedbank“, nustebino savo bendradarbius ir drąsiai priėmė sprendimą atversti naują karjeros puslapį. T. Andrejauskas tapo biotechnologijų įmonės „ProBioSanus“ vadovu bei bendrasavininku, ir už tai praeitą savaitę pelnė „Metų verslininko“ apdovanojimą. Asociacijos „Baltic Management Institute Alumni“ organizuoto „Gala Diner“ vakaro metu „Metų karjeros“ statulėle taip pat apdovanotas UAB „Statoil Fuel & Retail Lietuva“ direktorius Giedrius Bandzevičius rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

T. Andrejauskas, „Swedbank Markets“ tarnybos vadovo poziciją iškeitęs į biotechnologijų bendrovės „ProBioSanus“ vadovo postą, savęs mikrobiologu dar nevadina: „Nors mano žodyne žodžius „paskola“ ir „investicijos“ pakeitė žodžiai „laminamas“, „fermentatorius“, „bakterija“, „E.Coli“, „salmonela“ ir kiti, tačiau užimamos pareigos yra ekonominio pobūdžio, o bet kokiame versle valdymo ir vadovavimo principai yra vienodi, nepriklausomai, ar tai yra technologijų kompanija, ar bankas.“

REKLAMA

„Kasmet rengiamas gala vakaras tampa vis svarbesne asociacijos „BMI Alumni“ veiklos dalimi – į renginį susirenka pabendrauti ir pasidalinti idėjomis žinomi Lietuvos verslo pasaulio atstovai, buvę BMI studentai“, – pasakoja „BMI Alumni“ asociacijos prezidentė Vaiva Tylienė. Renginio dalyviai taip pat turėjo galimybę išvysti asociacijos „BMI Alumni“ narių specialiai gala vakarui surengtą fotografijų parodą „Kaip aš matau Lietuvą“. Savo darbus eksponavo „Citadele“ banko finansų tarnybos vadovas Jonas Grincius, „TK Development“ Baltijos šalių regiono vadovė Lina Paukštė, AB „SEB banko“ prezidento pavaduotojas Jonas Iržikevičius ir kt.

REKLAMA
REKLAMA

„Baltic Management Institute“ (BMI) organizuoja tarptautinę verslo vadybos programą vadovams EMBA, bendradarbiaudamas su partneriais iš geriausių Europos verslo mokyklų, tarp kurių – „HEC Paris School of Management“, „Copenhagen Business School“ Danijoje, „Louvain School of Management“ Belgijoje, „NHH School of Economics“ Norvegijoje bei Vytauto Didžiojo Universitetas Lietuvoje. BMI yra vienintelė Baltijos šalyse verslo vadybos institucija, kurios vadovų mokymo programai EMBA suteikta tarptautinė EPAS akreditacija. Nuo 1999 m. šias vadovų mokymo programos studijas jau įvertino per 700 regiono lyderių. Kasmet į aštuoniolikos mėnesių EMBA programą yra priimama iki 50 patyrusių vadovų.  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų