REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Laipiojimas kalnais paprastai reiškia bandymą išgyventi su kuprinėje esančiomis maisto atsargomis. Tačiai ši taisyklė negalioja, jei esate Kinijoje, Hubei provincijoje. 12 kilometrų į šiaurę nuo Yichang miesto yra kalnas, kur galite papietauti tiesiog puikiai. Kabantis Fangweng restoranas Xiling Gorge linksmajame slėnyje taip pat siūlo žadą atimantį vaizdą tiems, kurie išdrįsta čia atkeliauti.

REKLAMA
REKLAMA

Nors iš blyškių plytų sumontuotas įėjimas nežada nieko ypatingo, prieš pradedant susidaryti nuomonę būtina užeiti į patį restoraną. Tada tikrai galėsite save pagirti už tokios unikalios vietos atradimą. Čia puikus kiniškas maistas dera su nė kiek ne mažiau įspūdingu vaizdu. Ši vieta gali nepatikti tik tiems, kurie bijo aukščio – čia laukia 30 metrų ilgio siauras betoninis tiltelis, ant kurio stovi restoranas, pritaisytas prie vertikalios uolos. Laimei, lipant į resoraną yra metalinė tvorelė, už kurios galima pasilaikyti. Tiltelis veda į pagrindinę, uoloje iškirstą salę, kurią jaukiai apšviečia tradicinės lempos ir puošia kiniški baldai. Tačau pagrindinė atrakcija yra dvi betono platformos, nuo kurių svečiai gali pasigrožėti visais Linksmojo slėnio stabuklais arba pažiūrėti, kaip nuo gretimos platformos ekstremalių pramogų mėgėjai šokinėja su guma.

Fangweng restopranas siūlo daug tradicinių patiekalų, kurių pagrindinis ingredientas - gėlavandenės žuvys, antis, kiauliena ar net vėžlys - patiekiami kartu su daržovėmis arba aitriaisiais pipirais.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų