REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Portalas Krepsinis.net tęsia rubriką – „Savaitės citatų dešimtukas“. Pateikiame jums įdomiausius, linksmiausius, reikšmingiausius ir skambiausius praėjusios savaitės pasisakymus.

REKLAMA
REKLAMA

Citatų neketiname numeruoti ir skirstyti į konkrečias vietas. Geriausios savaitės citatos vardą paliekame jūsų teismui.

REKLAMA

Aleksandras Djordjevičius: Galiu pasakyti, kad turėjau sulaukęs „Lietuvos ryto“ pasiūlymo, tačiau jį atmečiau.

Šį sezoną nieko netreniruojantis serbas Italijos žiniasklaidai užsiminė, jog buvo sulaukęs pasiūlymo iš Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipos, tačiau šis darbas jo nesudomino.

Jonas Mačiulis: Šarui grįžti į Atėnus bus tas pats, ką aš jaučiau grįžęs į Kauną. Man buvo tikrai sunku žaisti prieš „Žalgirį“.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvis Eurolygos svetainei pasidalijo mintimis apie savijautą, kuri apima žaidžiant prieš savo buvusią komandą.

Mindaugas Kuzminskas: Kai žaidi jaunimo rinktinėje, tai reiškia, jog esi vienas iš 12 geriausių savo amžiaus krepšininkų. Kuomet atstovauji šalies vyrų rinktinei, reiškia, kad esi tarp 12 geriausių Lietuvos žaidėjų. Tai patirti yra mano svajonė. Myliu savo šalį, todėl trokštu žaisti rinktinėje ir tikiuosi, kad ši svajonė kada nors išsipildys.

Kauno „Žalgirio“ ekipos puolėjas pripažįsta, jog atstovauti šalies vyrų rinktinei yra jo svajonė ir tikisi sulaukti kvietimo į treniruočių stovyklą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Virginijus Šeškus: Ten nuo Lavrinovičiaus kojos kamuolys paliko aikštę ir aš gavau techninę pražangą. Aš suprantu, kad man bet kada galima ją duoti, bet po tokio epizodo tikrai negalima. Teisėjas sako, kad tiksliai nemačiau. Jeigu tiksliai nematei, kodėl tada atiduodamas kamuolys „Žalgiriui“, o ne mums? Užfiksuok ginčą ir tiek, tuomet viskas bus teisinga. Du teisėjai iš Kauno šiek tiek bijojo švilpti.

Po dvikovos su „Žalgiriu“ nepasitenkinimą teisėjais liejo „Prienų“ ekipos strategas. Reikia pripažinti, jog keli teisėjų švilpukai lemiamame kėlinyje tikrai kėlė abejonių.

REKLAMA

Adas Juškevičius: Manau, būtų geriau nelaužyti tradicijų ir žaisti taip, kaip metai iš metų buvo žaidžiama iki šiol. Tokiu atveju ir žiūrovams būtų įdomiau.

Likus kelioms dienoms iki lemiamų LKL reguliariojo sezono rungtynių šis „Žalgirio“ ekipos gynėjo pasisakymas sukėlė nemažai spėlionių krepšinio mėgėjams. Po grandų dvikovos jų tik dar labai pagausėjo.

Paulius Motiejūnas: kitą sezoną tikimės suburti jauną, bet ambicingą komandą, kuri laimėtų LKL ir pasiektų Eurolygos „Top 16“ etapą.

„Žalgirio“ ekipos direktoriaus nuomone, šiems tikslams įgyvendinti kitą sezoną kauniečiams reikia surinkti apie 20 milijonų litų biudžetą.

REKLAMA

Jonas Vainauskas: Žydrūnas Kelys šiuo metu yra potencialus kandidatas į šalies krepšinio rinktinę.

Naujasis Alytaus „Dzūkijos“ vadovas savo vaizduotėje turi naują Mano Kalniečio dublerį Lietuvos rinktinėje.

Jevgenijus Pašutinas: Jis – nuostabus žaidėjas. Puikiai organizuotas ir jau dabar yra labai patyręs. Mantas – labai svarbi Lietuvos rinktinės dalis. Jis labiau „kombo“ gynėjas ir įneša daug energijos bei itin padeda aikštėje. Be to, Kalnietis gali žaisti dar geriau ir turi, kur tobulėti.

Krasnodaro „Lokomotiv“ ekipos strategas negailėjo liaupsių gynėjui iš Lietuvos, o krepšininkas treneriui atsidėkojo naudingu žaidimu Europos taurės turnyro finale. M.Kalnietis pelnė 10 taškų, o Krasnodaro klubas iškovojo Europos taurę bei kelialapį į Eurolygą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kobe Bryantas: Tai tokia neteisybė! Visos treniruotės ir pasiaukojimas nuėjo veltui per vieną žingsniuką, kurį per savo karjerą dariau milijoną kartų. Kodėl, po velnių, taip nutiko?! Tai neturi jokios prasmės. Dabar, kai išsigydęs traumą būsiu 35-erių, grįžęs į krepšinį vėl turėsiu būti toks pat žaidėjas? Kaip man tai gali pavykti? Neįsivaizduoju.

Sunkią traumą patyręs ir mažiausiai pusę metų sportuoti negalėsiantis Los Andželo „Lakers“ komandos lyderis liejo apmaudą socialiniame tinkle. Gynėjui trūko Achilo sausgyslė.

Mindaugas Kuzminskas: kam jau kam, bet „Lietuvos rytui“ tyčia tikrai nepralaimėtume.

„Žalgirio“ ekipos puolėjas atmetė visas sąmokslo teorijas, kuriomis kauniečiai buvo kaltinami po pralaimėjimo namuose Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandai lemiamose LKL reguliariojo sezono rungtynėse.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų