REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo mėnesį Londono miesto derbyje, kuriame susitiko vietos „Tottenham“ ir „Arsenal“ klubai, į Garethą Bale‘ą bananą metęs „kanonierių“ gerbėjas Thomasas Flintas sulaukė sankcijų ir futbolo stadionuose nesirodys tris metus.

REKLAMA
REKLAMA

23 metų „Arsenal“ komandos aistruolis taip pat turės susimokėti 360 svarų sterlingų baudą. Pranešta, kad jis rasistiniais šūkiais įžeidinėjo ne tik „Spurs“ ekipos futbolininkus, bet ir šios komandos gerbėjus, kurie tokiu T.Flinto poelgiu neliko patenkinti.

REKLAMA

„Privalote nusileisti ant žemės. Jūsų aistra futbolui peržengė visas leistinas ribas. Tai buvo daugiau nei kvaila, tai buvo gėdingas elgesys. Į aikštę mestas daiktas futbolininką ne tik įžeidė, bet ir galėjo  jį sužeisti. Visa tai galėjo sukelti riaušes“, - T.Flintui sakė apygardos teisėja Rebecca Crane.

Už netoleruotinus savo gerbėjo veiksmus „Arsenal“ klubo vadovybė „Tottenham“ komandos vadovų neatsiprašė, todėl tai tik paskatino „Spurs“ ekipą siekti aistruolį nubausti maksimalia bausme.

Minėtose rungtynėse pergalę minimaliu rezultatu 2-1 šventė „Tottenham“ ekipa. Vieną įvartį trenerio Andre Villas-Boaso treniruojamai komandai pelnė G.Bale‘as.

Į G.Bale'ą mestas bananas:

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų