REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 11 -ąją Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai pradėjo vykdyti prevencines priemones prie pėsčiųjų perėjų, esančių šalia mokymo įstaigų. Šia priemone siekiama stebėti, kaip vairuotojai vykdo pareigas pėstiesiems ir kaip pastarieji laikosi Kelių eismo taisyklių. Taip pat norima užkirsti kelią kitiems teisės pažeidimams, užtikrinti viešąją tvarką.

REKLAMA
REKLAMA

Pareigūnai patruliavo Kėdainiuose, Kauno g. Dėl smulkių Kelių eismo taisyklių pažeidimų ne bausta, o stengtasi pakalbėti, paaiškinti. Įspėti 9 pėstieji, 6 dviratininkai ir 12 transporto priemonių vairuotojų. Kaip pastebi pareigūnai, dažniausiai daromi pėsčiųjų ir dviratininkų pažeidimai – ketinimas eiti ar važiuoti per gatvę degant draudžiamam šviesoforo signalui ir ne pėsčiųjų perėjoje. Įspėti transporto priemonių vairuotojai važiavo su neįjungtomis artimosiomis žibintų šviesomis.

Balandžio mėnuo – saugaus eismo mėnuo, tad būkime atsargūs, apdairūs kelyje, gerbkime vieni kitus, laikykimės Kelių eismo taisyklių ir išvengsime nelaimės kelyje.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų