REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visi, kas domisi naujausiomis technologijomis, IT naujovėmis ir inovatyviais sprendimais, š. m. balandžio 18–19 dienomis renkasi Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“, kur vyks jau septintoji progreso konferencija „Login 2013“. Tai didžiausias interneto ir technologijų bendruomenės susibūrimas Baltijos šalyse, kasmet sutraukiantis daugiau nei 70 pranešėjų ir 3 000 dalyvių iš viso pasaulio.

REKLAMA
REKLAMA

Aktyvi „Login“ dalyvė – ir IT kompanija „Penki kontinentai“. Visus, kas neturės galimybės apsilankyti konferencijoje, šios įmonės televizija „Penki TV“ jau antrus metus iš eilės kviečia stebėti tiesiogines renginio transliacijas internetu adresu www.scena.lt. Naudojama OTT (angl. Over The Top) sistema leidžia žiūrėti transliacijas ne tik kompiuterio, bet ir išmaniojo telefono ar planšetės ekrane.

REKLAMA

„Abi konferencijos dienas žiūrovai patogiausiu jiems mobiliuoju įrenginiu galės žiūrėti tiesioginę „Login“ transliaciją. Siūlysime pasiklausyti ne tik pranešimų, dalyvių įspūdžių, bet ir interviu su Lietuvos bei užsienio šalių IT ekspertais. Be to, įdomiausias konferencijos akimirkas fiksuos ir rodys laida „IT+“, apie knygų ir technologijų santykį laidoje „Knygos per „Penki TV“ įžvalgomis dalysis IT kompanijų atstovai“, – pasakoja „Penki TV“ vadovas Vylius Blauzdavičius.

REKLAMA
REKLAMA

Beje, „Login 2013“ pranešėjų gretose bus galima išvysti ir „Penkių kontinentų“ atstovą – Intelektinių pastatų projektų skyriaus vadovas Kornelijus Šišla kvies diskutuoti apie „protingų“ namų praeitį, dabartį ir rytdieną.

Kartu su „Login“ konferencija jau penktą kartą bus organizuojami ir Lietuvos interneto apdovanojimai, skirti atšvęsti didžiausius pastarųjų metų interneto laimėjimus bei pagerbti žmones, labiausiai nusipelniusius Lietuvos interneto plėtrai. „Penkių kontinentų“ projektas „Scena.lt“ – vienas iš pretendentų į šį apdovanojimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų